GI smart

Har lagat GI mat till mig själv hela dagen, är inte jag nyttig!! Dessutom - JAG HAR LAGAT MAT!! Inte bara stoppat in något i micron, oo i'm so good!
Ska iväg snart på volleybollträning och imorgon bär det av till Manchester så det blir inte mycket bloggande på några dagar...


Brrrr...

Så här såg det ut när jag vaknade imorse...


Slut på den varma hösten! Nu får vinterjackan komma fram

Tråkigt måste

Har fått en dålig vana att stanna uppe alldeles för länge på kvällarna så jag ska försöka bryta den.

Klockan är 23:09 - Gonatt!

Känner ett sug efter en viss stad


Big Ben i solnedgång. London var häftigt!:)

Vad ska man prata om med en au pair?

Idag var Mandy här med Noha (lotties kompis), det är alltid lika kul för Mandy är verkligen en störtskön människa:) Hennes mamma låter dock lite konstig...

Mandy åt lunch hos sin mamma innan hon kom hit och förklarade för henne att Noha ska leka med Lottie och att jag var där men Lou var på jobbet.

-(Mandys Mamma) Men vad ska du göra när det bara är Hanna där?

-(Mandy) Vad menar du?

-(Mandys mamma) Men vad ska du prata med henne om?

-(Mandy) Jag har känt Hanna ett tag nu och hon är en vän, hon är liksom med i gruppen nu (gruppen med alla mammor)

-(Mandys mamma) Men finns det inte någon sorts hieraki som man ska följa, jag menar hon är anställd osv..

-(Mandy) Suck! Hanna är en person, inte bara en anställd

Det här med au pair kan göra människor förvirrade, jag har verkligen haft tur som är en del av min "familj"

Nu ska jag slappa ikväll, var ute och sprang igår men idag ska jag vila för att vara beredd på tre timmars volleyboll imorgon!

Ha en bra kväll!

välbehövlig helg

Har haft en välbehövlig avslappnad helg på "landet" i Corsham hos Sophie, allt var tyst och lantligt - helt underbart mysig småstad! Fast jag kan förstå varför Sophie gillar att komma till Bristol för Corham är ungefär storlek Västra Ämtervik fast med 13 pubar;)


Skööönt att ha naturen nära:)



Idag har jag vart nere i Bristol centrum och kollat runt lite i affärer, jag behöver varma tröjor men det blev bara en och sånt där silvershampo som ska ta bort missfärgade toner i blont hår. Jag var inte alls på shoppinghumör och störde mig mest på alla jäkla männiksor som hade bestämt sig för att shoppa under luch på en måndag!!?? Jag trodde det skulle vara lugnt.

Såååå skönt med helg!

Jag känner mig helt utarbetad och trött efter en kaotisk vecka. Idag var jag bara så jäkla trött på allt och kände bara för att dra.
Vad deppigt det låter men det är sanningen, ni får dock inte hem mig - stönhuvet stannar!
Och det viktigaste, jag har inte kunnat skita i att hjälpa när någon behöver hjälp för sånt funkar inte. Lou tackade mig också idag för hjälpen den här veckan, det känns skönt att allt lugnat sig lite.

Men nu har jag en helledig helg! Det är så skönt!

Imorgon ska jag försöka ta mig iväg till Islandshästarna jag hittat här och efter det åka till Corsham för att hälsa på Sophie och sova över där. Ska bli skönta att komma iväg från huset lite:)
På söndagen blir det ingen match för motståndarlaget ställde in men det betyder att jag kan slappa. Det hade varit kul att spela men men... Kan behöva en totalt egocentrisk dag tror jag.

Nästa vecka blir lite hektiskt den med eftersom Lou åker till New york och jag ska ta Lottie till Manchester. På lördagen är det någon sorts traditionell bras fest efter halloween.

Men men... En dag i taget, hoppas ni därhemma har det bra i höstrusket - om två månader är jag hemma och dricker glögg med er!:)

Rosa dröm

En av sakerna som Lottie ääälskar och som ja faktiskt är ganska bra på är att baka:) Det är ofta kladdigt och tålamodsprövande och allt ska vara rosa...


Rosa fluffig kladdkaka, vet dock inte hur det kommer smaka med all glasyr men Lottie tyckte det var kul:)



Är verkligen inte taggad för volleyboll ikväll heller och jag måste verkligen försöka hitta tid för hästarna och jag pluggar för fullt på teori provet för dykcertet... Hehe, kanske det är rätt som Sophie sagt "kan det hända att du helt plötsligt fått för mycket hobbies?"


Det är inte gamla, säkra Kisterud

Efter en fruktansvärt påfrestande dag med Lottie såg jag fram emot att få släppa allt genom att gå ut och gå en långpromenad men det är inte som hemma...

Man känner sig aldrig trygg utan måste slänga en blick över axeln, det är nästan som om man skulle vara jagad. Hela tiden har jag ett scenario i bakhuvudet hur en galning förföljer mig (men så mycket hanna som jag är har jag också scenariot hur jag spöar skiten ur jäveln). Efter tio minuter gav jag upp och gick in i Sommerfield för att köpa chocklad, hemma väntade vin och lamkottleter, så nyttigt var det! Dock mer avslappnat än en jagad promenad.


This is England

Regnet bara öser ner och allt känns allmänt grått och trisst, typiskt engelskt.
Olyckan igår gör ju inte saken roligare, allt är lite deppigt för tillfället så jag tog Lottie till ett inomhus lekställe för att lätta upp stämmningen lite!
Det hjälpte, jag satt där med min latte och chockladmuffin medan Lottie åkte i rutchbanorna, ännu trevligare var att vi träffade Anna där med en kompis till henne. Så Lottie hade Isabell att leka med och jag kunde sitta och prata med Anna och Rachel.

Nu sitter jag bara och kollar facebook m.m. och känner mig bara trött.

Det värsta är att jag kan inte göra saken bättre, jag vill hjälpa men det är inte mycket som jag kan göra. Jag har i alla fall sagt att jag kan ta hand om Lottie när som helst om dom måste jobba.



Att jag har hittat två Islänningar att rida känns så himla skönt i alla fall, ett litet ljus i mörkret. Jag kan inte vänta att få hoppa upp på dom!
Men jag längtar hem nu, det är väll alltid så när det känns tyngre - längtar till jul!

Vilken dag....

Filmen igår var superbra!=) Det var mysigt att gå på bio och cinema delux var verkligen cinema delux - har aldrig suttit i så sköna stolar!

....Blev en sen morgon, sov till 11 = skööönt

Hade bara varit vaken en halvtimme  när Lou fick tlefonsamtal om att en medlem i dykklubben dött så allt bara vändes upp och ner, blev alltså lite jobb idag med men det gjorde mig inget.

Vi lyckades ändå komma iväg och se på två supertrevliga islandshästar=) Ska börja rida dom snart!!! Ska bli så kul!

Nu ska jag bara slappa... Hoppas ni haft en bra söndag

Myyys

Ikväll ska sophie hit (en annan au pair), vi har inte setts på länge och ska gå på Bio - ska se "How to loose friends and alienate people". Hoppas den är bra!=)

Och imorgon.... Håll i hatten - jag ska se på Islandshästar!!!!!!!!!!!:D:D:D:D Det är två Islandshästar här i närheten som jag kanske ska bli medryttare på. Jag kan nog inte bli gladare!


Kanske jag kan få mitt sug för Island tillfredsställt eller så kan det nog bli värre

Londonresan

Ok, nu ska jag göra ett nytt försök med Londonresan=) Sist jag försökte så sket det sig när jag skulle ladda upp bilderna och allt bara försvann... Suck!

Blir bara bilder och lite text för jag orkar inte mer;-)


I bussen på våra superheta (bokstavligt) platser. Toan va som en torrbastu och efter att jag hade vart där inne så kom gubben ut som var inne efter mig och halvskrek "I can hardly breath in there!"... Snällt! Jag hade bara kissat, han kunde väll säga för att det var varmt kan man tycka!


Säger bara - LONDON BABY!!


Efter en evighetslång (kändes så för mina fötter) promenad såg vi några "sevärdheter"


Bigg ben och West minister... something... hehe


Vi såg en kändis! Stooooort - hade dock gillat det mer om det var Jamie Oliver;-)


Vi lyckades förvilla oss in på en gay bar, killarna tyckte det var skitkul med alla "trevliga";-) killar tills dom efter en halvtimme insåg att dom var mer än bara trevliga! Haha! Tror aldrig Alex har haft så bråttom ut från ett ställe!


Men för den killen tror jag Alex skulle kunna byta läggning


Säger bara en sak - råttgift och fläckar... Det var tur att vi bara sov där!

Har en massa bilder från London men nu har ni i alla fall fått lite smått och gott!


En dag med mammorna

Idag är det min dag med mammorna vilket ofta är trevligt:) Väldigt hektist när 5 barn i tre års åldern springer omkring och härjar men alla mammor är supertrevliga.

Efter det är jag ensam med Lottie till sju och börjar igen halv åtta nästa morgon för då åker Lou till ett stenbrott och ska ha träning med några elever. Lottie kommer antagligen springa in i mitt rum, hoppa i sängen och se på tv - jag har nog ett av dom bissaraste jobben i världen?

Nästa vecka så åker jag ensam med Lottie till Manchester på Torsdag morgon med tåg för att hälsa på hennes mormor i några dagar. Lou är i New york och Ian har fullt upp med jobb så jag ska få lite avlastning av mormor.

På toppen av detta har jag volleybollen som börjar ta mer och mer tid med matcher, dubbla träningar och aktiviteter med laget.... Har jag nämnt att jag ska titta på två Islandshästar att rida på Söndag?

Det är ingen ände på grejer...

Jag var bara tvungen att skriva av mig lite för jag är trött och har fått alldeles för lite kaffe i mig:) Jag klagar defenetivt inte för jag har haft så j*kla tur med allt! Jag skulle kunna sitta inne varje kväll och inte få något socialt liv what so ever.

Ikväll stannar jag hemma igen och imorgon kväll kommer Sophie (en österrikisk au pair) hit och vi ska gå på Bio, ska bli kul!

Hoppas alla får en trevlig fredag

Är det en matchogrej eller bara saknar vissa människor någonting bakom pannbenet?

Läste en artikel på aftonbladet http://www.aftonbladet.se/resa/article3300486.ab om en kille som ska åka skidor ner för Everest... Är det mitt guldfiskminne som spökar eller var det inte en Svensk kille som gav sig på det bara för något år sen och dog efter typ 20 meter?
Varför ska man göra något sånt? Har den här killen ett sånt stort behov av att bekräfta sig eller är han bara rätt och slätt dum!?

Vem kommer egentligen ihåg Göran Kropp? Jag minns inte ens hur han dog = man blir inge hjälte även om man dör.

Om jag var tillsammans med en kille som gav sig på något sånt här så skulle jag göra slut direkt! Det är verkligen själviskt att utsätta sin familj och sina vänner för den oron bara för en skitgrej som att åka skidor ner för världens högsta berg.

Stanna hemma och skaffa ett sunt förnuft.

Världens strängaste föräldrar

satt och slötittade på BBC3 och det går ett program om världens strängaste föräldrar, herregud vilka odrägliga tonåringar det finns! Jag trodde att jag var ganska illa men icke!

Efter en kvart kommer Lou hem och berättar om några helt värdelösa, odrägliga 17 åringar som hon undervisat i dykning idag. Det hela slutade med att hon sa åt dom att hon f*cking inte tänker undervisa om dom inte visar respekt m.m. Efter vad jag har hört så skulle jag ha tappat tålamodet lååååångt före.

Var vi kanske alla odrägliga?

Nu är jag en i gänget!


Min alldeles egna Subaquaholics personal t-shirt

Ikväll blir det en hemma kväll (skönt!) där jag ska sitta och slappa framför tv'n:)

Trodde aldrig jag skulle säga det här...

Men jag saknar Island så himla mycket, det bara känns i hela magen....
Satt och kollade på bilder igår och det var nära att jag började gråta.

Det finns en sån och video som gjorde att jag först riktigt såg Island två år innan jag åkte
http://www.youtube.com/watch?v=nsBP833SNWE&feature=related
Att jag sitter och lyssnar på den konstant nu gör ju inte saken bättre.

Kan någon prata vett i mig?!

Snart exploderar jag av stolthet!

Sitter och läser min systers blogg www.wickberg.blogspot.com, hon är i New York och jobbar i FN en månad - så himla coolt! Kan inte fatta att vi är släkt:)

Dessutom så fick jag det här på posten häromdagen...


Det är kanske ganska partiskt att säga att min syster är bäst men det är hon!:)



Men självklart är hela min familj bäst:) Satt och tänkte häromdagen hur viktigt det är att ha en stöttande familj när man gör sånt som jag gör. Att få ett brev från mamma eller mormor eller ett telefonsamtal från brorsan kan vara guld värt när allt kan kännas tungt!
Och att veta att man har ett skydsnät hemma gör att man vågar utforska världen.

pengarna finns kvar!!

Det gäller bara att ha is i magen och inte ta ut dom ur mitt Isländska bankkonto än på något år. Jag är skitdålig på allt som har med ekonomi att göra men det är verkligen läskigt med allt som händer nu!

Inte en bra tid att vara ung och bara ha strö jobb...



På tal om något helt annat så skrev jag ett lååångt inlägg om London men när jag skulle lägga upp bilder så blev det något fel och hela konkarongen försvann.... Tekniska Hanna - men jag ska försöka sätta mig med det imorgon igen så familj och vänner (har jag några andra läsare?) vet vad jag håller på med härute på ön.

Puss och Godnatt

Att ha pengar i Island

Det är inte det roligaste... Jag har bävat för det i flera dagar men nu ska jag logga in på min Isländska bank Glitnir. Önska mig lycka till!

Jag säger bara en sak

http://www.youtube.com/watch?v=7mYCJ34xwRc&feature=related

Tar inte med datorn så tack och hej och ha en trevlig helg:) Det ska jag!!

Sp3 klasstripp del 1

Sp3 the schooltrip part one (minus 21) has started!:)

Igår anlände Alex och Björn till ett regningt Bristol, så jäkla kul har jag inte haft på länge som vi hade igår kväll! Det var som en flashback till gymnasiet;)





Jag säger bara en sak, imorgon smäller det - LONDON BABY!!!

Pro ana?

Sitter här och känner mig spyfärdig - köttbullarna är halvvägs upp i strupen.

Läste min systers blogg (se länkar) och såg ett gammalt inlägg av henne från juli 2007 om pro ana, när man är inne på dom sidorna så bara vänder det sig i magen.
Tårarna bara väntar på att få komma ut, dom mår så dåligt dom här tjejerna - det är unga tonårstjejer med stora psykologiska problem som istället för att ta tag i dom utrycker det i svält.

Jag har aldrig vart inne på pro ana sidor förut och jag blev verkligen chockad över vilken snedvriden bild dom ger. Personer som försöker ge dom hjälp utmålas som onda och det är verkligen en "stöttande" och "Vänlig" atmosfär i forumen, jag kan verkligen se hur dom får folk att bli fast genom att bli deras enda "riktiga" vän.
Jag skulle villja slänga alla dom människor som skapar om här sidorna in i tvångsvård, för det är nästan lika illa och äckligt som pedofili som en av kommentatorerna på min systers blogg sa. Det är att utnyttja andras svaghet och hjälpa dom att bli ännu svagare.

Titta inte på det här om ni är känsliga

http://www.youtube.com/watch?v=3JvZYPx1Bn8&feature=related

Internet har både fantastiska och vidriga sidor

Nu är jag frälst!

Att dyka var helt otroligt häftigt! Jag älskade varje sekund av det, även om det vra pirrigt så var det helt fantastiskt att vara under havet och höra alla ljud och se alla fiskar.
Att det bara var 16 grader i vattnet var inga problem, det var mest en chock den första minuten innan våtdräkten blev varm

Ska försöka få tag i lite mer bilder men här är några iaf;


Jag och Lou påpälsade på väg ner i plurret för mitt allra första dyk!


Nästa gång kanske jag kan få åka ut med båten?:)


Härifrån fick jag gå istället

Efter sista dyket igår var det bara att kasta sig i bilen åka två och en halv timme till Bristol igen och packa volleybollgrejer på en kvart för att åka iväg på en match.
Fem set och jag spelade hela tiden, jag har aldrig känt mig så trött i kroppen som idag - men vi vann!!!=)

Dykhelg

Nu ska jag iväg på dykhelg och jobba, ska även avsluta min praktiska del med dykcertet, kommer bli kallt!!! Jag är faktiskt ganska så nervös:/ Drömde till och med att jag brottades med hajar inatt! Hur många hajar finns det i England egentligen??

På söndagkväll har jag volleybollmatch så det är fullt upp i helgen = inget internet = ganska skönt=)

Hoppas alla får en bra helg och håll tummarna för att det går bra i helgen för mig!

Jobba med dykning på en tropisk ö???

Berättade om mitt plötsliga sug efter Nya Zeeland för Lou - hon kontrade med en vän som hon känner som driver ett dykcenter på en tropisk ö och att jag kan jobba för henne....


Dyka och leva ett avslappnat liv i tropikerna....

Men nu ska jag sluta drömma! Jag lovar...
Det kan ju hända att efter ett år i England jag börjar känna sug för plugg, Sverige och att jag saknar familj och vänner allt för mycket - det är inte helt omöjligt.

Nya Zeeland nästa?

Det går hela tiden reklamer på tv om hur fantastiskt Nya Zeeland är och tro mig, jag är lockad!!! Kanske det blir det nästa målet?

8351 kr för att flyga från London till Nya Zeeland i början av september nästa år, jag vill!!!






Det bästa av två världar!!

Är det någon som vart där som kan säga vad dom tyckte?

Hade bra!!=)

En misslyckad plastikoperation...

... Kan se ut såhär!


Visst skulle jag bli snygg!?

RSS 2.0