Godmorgon

Jag inser att det här med att vara student kan vara bra för min vikt;) Jag äter hellre lite och sparar pengar säger jag bara! 228kr för frukostmat och då handlade jag euroshopper och ica:/ Det är dyrt! Fast egentligen bra.

Nu sitter jag iaf och äter frukost, mamma och gunde kommer förbi snart och ska montera upp det sista sen åker dom neråt igen:( Men ikväll ska jag underhålla mig själv med att packa och imorgon ska jag försöka leta rätt på universitets byggnaden jag ska till på måndag för upprop. Så jag överlever nog helgen utan internet ändå.

Oo! En rolig grej som hände igår efter att jag handlat! Jag gick vilse, haha! Ni ska se hur det ser ut här, alla hus ser typ likadana ut med bara lite skillnad i nyansen på huset och det är iaf minst 14 hus (jag bor i nr 14). Hur ska detta gå efter en nollningsnatt? Jag kommer aldrig hitta hem!

Flyttkartonger överallt!

Igentligen borde jag sova, jag gick upp klockan 4 imorse för att åka iväg strax före fem. Jag säger bara en sak - fy tusan vad långt det är till Umeå! Man har åkt i ungefär 6 timmar, äntligen kommit till sundsvall och tänker "yes! Nu kan det väll inte vara så lång tid kvar!" Men jo.... 3 timmar till får man sitta och våndas i bilen! 9 timmar tar det att köra upp hit, det är nästan så att jag förväntar mig att det ska promenera isbjörnar på gatan men det är faktiskt ganska likt värmland.

Min lägenhet är jättefin och fräsch! Just nu är den fylld med flyttlådor men jag ska försöka få allt på plats nu i helgen. Jag bor ungefär 800m från universitetet och kanske 10 min med cykel från den mest centrala delen.

Ni kära läsare (carolin och Sofiee) får en bättre uppdatering later on för jag måste verkligen sova! Kan bli några dagar då mamma drar iväg med det trådlösa modemet och jag måste fixa bredband:(

Puss!

Är det någon som fortfarande läser min blogg?

Ja jag kanske ska damma av bloggen igen, jag har ju fått en del förfrågningar (jag känner mig viktig om jag skriver så) om att jag ska blogga om mitt liv i Umeå. Japp gott folk, jag drar norrut igen men denna gång stannar jag faktiskt i Sverige!!!!
Jag ska först och främst läsa naturvetenskapligt basår och sen lutar det väll åt jägmästarutbildningen. Det är ungefär som en civilingengör examen fast inom skogen.

Imorgon klockan fyra på morgonen ger jag mig iväg så jag borde kanske sova... Men guess what!? Jag har aldrig varit så nervös som jag är för den här flytten, kanske är det för att det faktiskt börjar bli allvar?

Go natt!

RSS 2.0