Paus

Satt på skolan ett bra tag tills det var några som skulle ha fest och öste på med kurdisk popmusik i bott. Lite svårt att koncentrera sig då så jag drog till ica och fixade batterier till mina cykelljus.

Nu har jag diskat och ska ut och sätta fast ljusen på cykeln, sen blir det en promenad för att rensa skallen. Det är näst intill bäckmörkt ute nu:( En av nackdelarna med att bo i Umeå....
Efter promenaden blir det mer plugg, yey!

VARNING! Fårmördare på rymmen

Suck, som värmlänning från ett av Sveriges vargtätaste områden tycker man självklart synd om bonden som fått sina får rivna men tramset om att barnen inte får vara själva ute osv är bara löjligt. vargen sprider skräck, Vargen har dödat en hund i Västmanland, thats life men vargen kommer inte ta barn. Det är bra att vargen sprids så att inte i stort sett hela populationen är i värmland och dalarna för jag vill ha varg i Sverige men det är inte hållbart att hålla dom i ett område.

Men det ska ju vara aftonbladet som skriver en "skräck" artikel, det är troligtvis en gnutta överdrift i det hela.


jag försökte iaf

Jag kämpar med att vara nyttig och tänkte att jag skulle ladda upp med kokta ägg inför plugget men det såg ju inte så smarrigt ut!



Idag blir det hårdplugg som dagarna framöver, jag är taggad för jag har bestämt mig för att klara det!!! Och tack P3 för bra musik den här morgonen, I'm ready;)




Ja nu kör vi igen

Biologitentan klarade jag med pompa och ståt! Tror jag iaf:p

Nu är det matten som gäller, tenta på onsdag och det är bara att hårdplugga för att ens ha en chans att klara det!
Ikväll ska jag lägga upp ett pluggschema (snor Annikas idé) och det ska jag hålla mig till.

Just de ja, tonade mitt hår lite mörkar igårockså, el Fillippa gjorde det;)

Höhö

Sleten och ruffsig men så blev färgen iaf.

Besöksrekord!!!!

Hela 15 UNIKA läsare! Hehe;) Kanske beror på att jag blev länkad av Elina, storbloggaren från klassen.
Är det någon av mina nu 15 läsare som vet hur man byter en lågenergilampa utan sån där skruvkolv? Det är mitt stora problem i världen just nu.

Har iaf haft en jätte mysig kväll med Filippa, vi åt tacos, pratade en massa, kom fram till att folk klassar mig som en ickenormal människa osv.

På tal om att göra saker när man är trött (inlägget innan) så la Filippa in brieosten i min frys, tre timmar senare var den som en hockeypuck:p


Dagens irritationsmoment

Det här med att byta glödlampa har fått ny innerbörd



Vad var det för fel på dom gamla?

Onödigt fakta

  • Jag är så trött efter allt plugg att jag tar en lågdusch och inser efteråt när jag smörjer på body lotion att jag inte använt tvål eller någonting, bara stått där och halvsovit

  • Visste ni att valar trologtvis härstammar från ett vargliknande däggdjur som levde vid stränderna. För ungefär 60 miljoner år sedan så kom dom på att dom kunde söka föda i havet. På den vägen var det! Coolt!


The woolfs of the sea, som dom brukar kallas!

Nu ska jag sova!

Tenta plugg deluxe

Nu har jag suttit över tolv timmar med biologiboken, yeiy! Imorgon blir en lika hård dag - vill ni veta en hemlis? Jag tycker det är skitkul när jag och mina klasskompisar framstår som skitsmarta när vi disskuterar biologitermer :p

Nörd varning?

Snark

Jag är så trött, så trött att ni fattar nog inte - det täääär med tentor, inga sovmornar, sena kvällar och bara pumpa in info i huvudet.
Igår var träningen riktigt rolig, jag var så trött att det övergick i övertrötthet och jag kände mig nästan drogad, allt var skitkul!!

Nu ska jag dricka upp det sista kaffet, klä på mig och dra mot bibblan för plugg..

God morgon

Sitter och dricker kaffe, har precis lagt i den andra tvätten i tvättstugan och nu ska jag sätta igång biologin - yea, I'm soooooo good!!!

Känner mig effektiv och glad idag, kanske slog i botten igår och lägre kan man ju inte gå;)


Djup ångest...

Just nu känns det mest som om jag apatiskt skulle kunna lägga mig på golvet, krypa ihop i fosterställning och glömma allt vad tentor heter....



Sen tänker jag hell no.... Reser mig sakta...



Sätter på lady gaga


Och beter mig allmänt galet för att få humöret upp!



Nu ska jag ge plugget en chans i 30 minuter till sen får det va nog!

Dom rosa fluffiga molnen fick en grå kant

Högskoleprovet gick bra!!=) Jag tror jag fick ganska högt poäng men det spörs om en månad. Kanske var det för att jag gick in i det men absolut nada prestationskrav!

Jag har varit lycklig hela kvällen och firade det med att äta ben & Jerrys glass samt pizza, mums. Hade planer på att ligga i sängen tills klockan tolv och bara känna mig laaaat och ha dåligt samvete för jag borde plugga men så gör jag något dumt.

Jag kikar in på mitt lags hemsida och ser att jag ska spela imorgon. Vojne, jag hade hoppats på att jag inte skulle behöva spela div 1, bara lulla runt och ha trevligt i div 2. I ärlighetens namn fattar jag inte varför jag ska spela? Det finns x antal centrar där ute som är bättre än jag.
Det värsta är att det laget vi ska möta har spelat i elitserien, jag har sett dom och dom är ruggigt bra!

Ååå.... Nu är jag nervös!

Ett brev på posten

Tänk vad glad man kan bli och vilken go mamma man har :)


Jag behövde ett sånt paket efter min dag!

Tant Hanna

Visst är det skrämmande vad bra jag skulle passa som tant?:P


Sov sött!

The good old days

Tänk den tiden då jag var tvungen att ta en lite gummiflotte ut till en lite större båt för att ta mig till närmaste by. Sen därifrån var jag tvungen att flyga till Reykjavik för lite civilisation.

Ahh.... The good old days


Varför!?

Vad har jag gjort radiotjänst i Kiruna egentligen? Är det så här för alla som flyttar? Att dom skickar en stor läskig gubbe till dörren och sen så ringer dom också - JAG HAR INGEN TV! Och ja, jag vet att man ska anmäla tv inehav enligt lagen.

GRR!

Jag försökte hitta en snigel på ögat reklamen men snublade över det här klippet!:) Nostalgi


In your face?

Usch, vaknade imorse av att jag är riktigt frusen, trött och hostar... Jag vill inte bli sjuk!!!! dessutom har jag en mattedugga klockan ett, jag har försökt sitta lite vid matteboken men det känns verkligen som om jag ska däcka på boken, jag tror inte på så bra resultat för den här duggan. Men jag kan ju iaf skylla på mitt tillstånd om den skulle köra totalt;)

Jag hoppas bara inte det är baconfebern! Jag skrattade gott åt min tränare i helgen när han sa att vi var tvugna att tvätta händerna direkt efter att vi skakat hand med skellefteå laget. Det skulle ju vara ett solkart fall av "in your face" om det var det!

Haha:D

Nu är jag bra förvirrad som publicerar samma inlägg X3! Borde gå och lägga mig men jag ska iväg och plugga hos Ewelina om en halvtimme, dugga på onsdag, yey!

Hjälp!

Jag har sökt in till dom kurser jag måste läsa nästa termin men det fattas ungefär 7,5 poäng för att jag ska få 100% sista delen av vårterminen, vad ska jag läsa?? Det känns som om jag står inför 1000 sorters godis men jag får bara välja EN sort.

Är det någon som har ett förslag på en rolig kurs man kan ta?


Hjälp!

Jag har sökt in till dom kurser jag måste läsa nästa termin men det fattas ungefär 7,5 poäng för att jag ska få 100% sista delen av vårterminen, vad ska jag läsa?? Det känns som om jag står inför 1000 sorters godis men jag får bara välja EN sort.

Är det någon som har ett förslag på en rolig kurs man kan ta?


Hjälp!

Jag har sökt in till dom kurser jag måste läsa nästa termin men det fattas ungefär 7,5 poäng för att jag ska få 100% sista delen av vårterminen, vad ska jag läsa?? Det känns som om jag står inför 1000 sorters godis men jag får bara välja EN sort.

Är det någon som har ett förslag på en rolig kurs man kan ta?


En lättnads suck

Jag får ge blod, ni kanske kom ihåg att jag gick iväg och tog prov för framtida blodgivning? ALLA då menar jag verkligen alla fick sitt svar ungefär två veckor före mig så min hjärna började gå på högvarv, tänk om jag är sjuk, tänk om jag har hiv???!!! Usch trodde ett tag att jag skulle dö men idag kom svaret, allt är grönt och på onsdag ska jag ge blod!:) Tänk att jag är så glad för något jag riktigt fasar för egentligen.

Sitter hemma och äter lunch, tänkte strunta i att gå tillbaka till skolan för nästa biologilektion men jag är så himla trött idag att jag bara inte orkar höra på victorias monotona föreläsningar.

Så nu i eftermiddag blir det plugg och tvätt.

Föresten, tog lite bilder idag av teknikarnas "ppehållsrum";)

Filippa och Elina

Nu är jag mör och go

Fick masa mig upp klockan halv 8 imorse efter att ha haft en dålig natts sömn då jag bl.a drömde att jag födde en son, huuuuva!!! Inte just för att det var en son utan mest barndelen.

Efter att ha hinkat i mig kaffe så drog jag iväg till IKSU för att spela volleyboll match på Norsjö B. Det gick faktiskt riktigt bra och Åke (tränaren) sa att han var riktigt positivt överaskad av min insatts:) Jag kände mig lite stolt! Det roligaste var dock att vi faktiskt hade riktigt bra stämning och kul i laget:)

Solen skiner annars i Ume och här kommer en bild från veckan då vi hade en excursion på en myr. Mina stövlar var otroligt "populära" bland mina blivande jägmästar klasskamrater;)

Gonatt Go Vänner:)


En suddig dag

Idag har jag levt i en luddig värld, en värld med suddiga konturer och bara anonyma människor...

Visst låter det poetiskt men the ugly truth är att jag vaknade med ett rött öga och inte vågade sätta i mina linser. Eftersom min kära syster satte sig på mina glasögon så är det antingen liser eller att gå i blindo.

Hur blev det med plugget då? Jo, åkte ner till stan för att sitta på schmäck med Filippa för att plugga matte - behöver jag säga att det blev mest tölprat? Filippa har ett mycket mer spännande liv än mig så det känns skönt att hon berättar allt för mig så jag får min del av spänningen! Det är bra att ha den tjejen:)
Efter fikat/plugget/skvallret så drog vi till IKSU för lite träning, jag tackade nej till en utekväll (anledningen till mitt tråkiga privatliv?) eftersom jag ska upp i ottan och spela volleyboll match - GO IKSU!

Efter att jag lyssnat klart på den här låten ska jag sova...


Goooood morning Umeå

Vädret är på topp, jag är utvilad och matteboken ligger och bara väntar på att jag ska öppna den. För trotts det fina vädret och trots att det är lördag så är det plugg som gäller, på onsdag är det dugga... Yeiy - not.



Vill inte, vill inte, vill inte!


Men vill jag klara kursen så är det bara att bita ihop även fast jag fortfarande inte fattar varför man ska använda "e" i derivatan.

Så dagens planer:

* Plugg i tills nu i eftermiddag
* Dra till IKSU för att frigöra lite aggresioner som matten kan medföra
* Handla, för så liiite pengar som möjligt (jag ska se hur lite jag kan leva på tills nästa CSN)
* Dra hem till Ewelina? Måste utnyttja hennes mattekunniga pojkvän. Betalningen? Ewelina får låna min biologibok över helgen
* Kvällen = Belöningen, en stooooor godispåse!

Hoppas alla andra har en bättre lördag framför sig;)

WOW WOW WOW

Nyss hemkommen från Inglorius Bastards - vilken film!
Om ni inte har sett den så måste ni springa till en biograf det första ni gör! Glöm downloads, den här filmen ska ses på bio.

Nu ska jag äta lite mer, cyklade direkt från träning hem för att slänga på mig ett par mindre svettiga kläder för att svetta ner dom ändå på cykeln ner. Den enda maten jag har fått i mig har varit en halvliter fat coke och popcorn:p


Min granne...

Har en udda vana att lyssna på exakt samma låt i stort sett varje dag flera gånger om dagen.



Jag är så otroligt trött på den här låten nu! Vill flytta till en lägenhet med bättre ljudisolering, större hade ju heller inte gjort någonting;)


Hur blev det så här?

Det här var ju riktigt otippat, Barack Obama får nobels fredspris. Faktiskt vet jag nog inte riktigt vad jag tycker om det - jag var jätteglad när han vann presidentvalet och han gör fortfarande ett bra jobb men mannen har ju inte varit president i ett år än. Vad har han hunnit ådsakomma?
Nej det här känns faktiskt som en effekt av Obama hysterin, han är en suverän politiker men han förtjänar inte nobels fredspris - än.


För alla wow nördar där ute





SPOT ON!

Ett spartips till alla studenter därute

Jag ska inte ta cred för den här idén för det var min klasskompis Daniel som startade trenden men här kommer den - TERMOS! Alla ni kaffeälskare där ute (ni som gillar te kan fortsätta läsa ni med) att ta med sig en termos till skolan är det mest genialiska man kan göra. En kaffekopp kan kosta 5-6 kr (om den är riktigt billig) två koppar om dagen i en vecka blir 50 kr i veckan osv...

Dessutom så blir man den där speciella lite udda personen, du kommer garanterat vara personen som alltid har med sig termosen i andras ögon = du blir ihågkommen, vem vill vara mainstream?;)

Funderar på att pimpa min termos för att få den mer orginell, den här tycker jag var riktigt fin!


Det här är riktigt läskigt




Och det är filmat på riktigt

Är det blod i mitt bajs??!

Det frågade filippa i lördags efter att hon hade varit på toan. Jag fick snällt följa med in på toaletten för att konstatera att filippa hade ätit rödbetor 24 timmar tidigare och att bajset blir då rosa.

Det är sällan man har tråkigt i den tjejens närvaro;)


Vit helg

I helgen blir det inge paaarty paaaarty för min del, ska ha en helg helt utan alkohol. Kommer faktiskt bli riktigt skönt! Jag har en massa plugg som måste bli gjort och imorgon är det paltkuppen i volleyboll. Jag förvånade mina norrländska vänner med att jag aldrig ätit palt. Tydligen har jag gått miste om någonting riktigt gott:p

Här får ni litt meeeer bilder från norrland



Norrland är grejt men det händer ibland att man får hemlämn

Domedagsdatumet är satt

Den 4 november är det 5 timmars matte tenta.... Det finns bara ett ord som beskriver mitt sinnestillstånd just nu - ÅNGEST!
Idag började vi med derivatan, det gick åt pipsvängen och det tyckte nog matte andreas också.. Han satte sig vid mig och var helt tyst och bara kollade på vart jag låg, "jaaa, det går ju iaf framåt men det är bara att jobba på!" I helgen ska jag inte festa, jag har en volleybollcup på lördag men hela söndagen blir det plugg plugg plugg och återigen plugg.

ÅNGEST!

RSS 2.0