Väl mött go vänner

Förlåt för den dåliga uppdateringen men jag har bara känt att jag inte orkar eller har lust att blogga. Men nu så blir det ett försök:)

Livet rullar på här i Umeå, det är svinkallt och i måndags så fick vi snöblandat regn, det var spännande. Jag hade glömt bort vad kallt det kan vara!
Det är ju mössa och vantar som gäller!

Norrland is still going strong och fortsätter att göra mig possitivt överraskad! Jag måste säga att det är några riktigt roliga och härliga människor som finns i min klass, man kan bara vara sig själv och det känns verkligen bra!
I helgen så var det party på fredag, jag kom på den brilljanta idén att vi skulle sno johns gossemarsvin ut...

Det var lite pinsamt och lite ånger när jag var tvungen att lämna tillbaka marsvinet till en förvånad John på lördagen. Men som tur var tyckte han det var roligt!

Tänkte att ni skulle få ett suddigt bildmaraton med mig och några av mina classmates från fredagens fest:D


På lördagen hade jag den bästa dagen på länge, vaknade lite bakis och skakis men det gick över. Vi drog ett gäng och åt på MAX (checkat av på norrland, to do listan) för att sedan dra ut till havet. Där spelade vi beach i blåsten vilket inte gick sådär super bra så istället så hoppade jag och filippa i havet. Jepp - det var som tusen nålar ungefär och VÄLDIGT uppfriskande! In i bastun efter det och sen ut i havet igen - wiiihoooo!!!:D

Efter bastun blev det mat och sällskapsspel, jag kände inte längre ånger mot vad jag gjorde mot johns marsvin då han var en av dom värsta fuskarna jag stött på.

Nu blir det te och webb tv - hade, and miss ya all!

Ett infall

Idag fick jag ett infall, inte av dom vanliga slagen utan ett infall att jag ska ge blod. Emma och Linda från klassen skulle under lunchen gå och testa sig för blodgivning och Filippa lyckades övertala mig att det var det rätta att göra:/ Vojne, i slutändan var det bara jag som kunde testa mig ändå pga glömda legg och andra skäl. Jag lovar, ligga i det rummet med allt blod omkring sig fick mig att tänka på dränerade kroppar och vampyrer!

Sköterskan som tog blodprovet frågade om jag verkligen insett vad jag gett mig in på - jo sa jag med lite lätt panik.

Nu undrar jag om det är någon blodgivare som läser detta? Kan man ignorera kallelsen? Bara utifall att jag skulle ångra mig..

Annars så har det varit en bra dag! Filippa som är världsbäst på att dra ihop människor ordnade en filmkväll hos mig! Haha! Jag såg ett sms imorse om att då kommer vi då och ser på film hos dig senare. Shit sa jag och flög upp ur sängen för att städa innan skolan.
Filmkvällen blev riktigt mysig:) Blev jag; Frida, Elina och Filippa som såg på the notebook. Inte ett öga var torrt förutom mitt. Jag brast i tårar (orsakade av skratt) när jag såg Filippas ansikte i fullt ljus, helt svullen och rödgråten. Jag vet, jag är en hemsk människa;)


Snark...

Jag är såååå trött och har varit det i en och en halv vecka nu. Är det min årliga vinter deppighet som börjar kicka in? Om den gör det i september då är det illa!

Nej jag kanske ska vil lite, är volleyboll träning för IKSU kl 20:00 till 22:00 - wish me luck!

Efterlyses: En bra serie

Jag vill ha en sån där superbra serie att följa nu när jag sett klart säsong 2 av true blood. Det känns tomt i mitt liv men jag orkar inte leta efter den där perfekta serien så är det någon som har ett tips? Ett tips på den där serien då man bara måste se nästa avsnitt och det hela slutar med att man upptäcker att det är klockan 3 på natten - tiden bara flög iväg!



True blood måste vara en av dom absolut bästa serierna som gjorts!

Tvätt och plugg

Idag är det en tråkdag med tvätt och plugg. Sådär jätte mycket plugg har det inte blivit men jag ska försöka lite mer senare, om man fastnar i matten så är det bra att ta en paus bara för att tänka på annat.

Funderar även på att gå ut och gå eller nått senare, det skulle vara skönt:)

På tisdag är det höstdagjämning, är det då det blir mörkare här uppe i norr än i söder? Usch jag bävar för den norrländska vintern!

Nej nu ska jag gå och ta ut tvätten för att lägga i en ny!

När jag blir rik ska jag skaffa en tvättare, städa är helt ok men tvätta är pest! Tänk vad skönt att hela tiden ha rena kläder utan att behöva göra något....

Gran Torino

Egentligen var det utgång på G ikväll men jag var så himla trött efter gårdagens bravader att jag bestämde mig att stanna hemma, se på film och äta alldeles för mycket chips.
Valet föll på Clint Eastwoods "Gran torino" och oh boy är jag glad att jag valde den!
Clint Eastwod är i en klass för sig både som regissör och skådespelare, den slår nog till och med forest gump och det säger mycket!



Om ni vill se filmen gratis på nätet så är det bara att klicka på den här länken ----> Gran Torino

Får man göra så?

Istället för att plugga ligger jag i lite bakfullt tillstånd i sängen och kollar igenom mina vänner på facebook, vet ni vad jag upptäcker?
Folk har tagit bort mig som vän! Flera stycken... Får man göra så? Vad har jag gjort för att förtjäna detta? Jag trodde ju alla älskade mig.....

Snyft

Onödiga fakta

Jag har gjort det, jag googlade mig själv. Den första bilden som kom upp var...


Taken a drunken night in Bristol:P

Den vanliga sökfuntionen var inte lika rolig, det var bara bloggen som kom upp men me like att just den bilden poppar upp, resten är av en massa andra människor

Dagens kick

Som student kan man få dagens kick av att kolla bankkontot - Hur fattig är jag??
Igår blev det ju som sagt lite shopping och utekväll och det tär ju på mitt stackars konto.

Gårdagen var jättekul! Elina (en super go tjej från klassen) tittade förbi och vi cyklade tillsammans ner på stan för att festa hos filippa. Hos Filippa var det party stämmning och en massa skönt folk- det gillar vi!:) Jag måste säga att jag gillar verkligen klassen jag går i just nu, alla kommer bra överens och dom allra flesta bjuder på sig själv.

Jao jao, ikväll blir det utgång igen med Malin och hennes kompis Emelie (studentlivet är bra hårt ibland) men innan dess ska jag försöka städa lite, plugga lite och kanske tvätta lite, jag måste bara vakna först!

Föresten en kommentar av en norsk dietist som sa att det är inte "farligt" med kaffe, yeiy!!!!! She made my day



Happy times!!!

Jag kom ju på att jag har en webbkamera! :p Ikväll blir det party by CSN - HAPPY TIMES!
Men tyvärr funkar det inte - Pooo.... Jag som tänkte ge bildbevis på att jag lever.

En pizza, en påse lösgodis och en macka senare...

Jag känner mig ungefär så här...


Lady gaga rider lilla gubben



Om ni inte vill se henne i en het sen på alexander skarsgård så "spola" fram till ungefär 4:22 så får ni se vad jag menar... Undrar om Jonas Åkerlund har ett hemligt budskap?

En sån där dag...

Jag vaknade helt enkelt upp på fel sida idag, eller så kanske det berodde på bristen av kaffe..?? Jag lyssnade nämligen på ett råd igår som jag inte skulle ha lyssnat på.
En klasskamrat till mig sa nämligen att mitt stora intag av Kaffe gör att jag inte får i mig alla vitamniner jag behöver. Oj sa jag och tänkte imorse att jag skippar kaffet och bara dricker min vitamnindryck (ni vet sånna där brus tabletter). Det skulle jag inte ha gjort.

Första lektionen var matte och jag trodde jag skulle börja grina, så trött var jag och eftersom jag inte fattade något blev jag helt tårögd och arg. Sen på luchen fick han defenetift höra vad han gjort mot mig och att jag aldrig mer skulle lyssna på hans råd! Summan av kardemumman, dom fick sig ett gott skratt.

Imorgon blir det myyyyycket kaffe. Sen direkt efter skolan är det volleybollträning.

Ikväll så skiter jag i vad allt vad plugg heter - jag pallar det inte.

Sörlandet?

Ja i ska faktiskt inte tycka så synd om norrlänningar för att vi bara säger norrland till allt ovanför Dalarna, dom kallar allt söder om dalarna för sörlandet och vad som finns där är ju inte så viktigt för allt är ju bättre i Norrland;)
Jag fick en föreläsning av en urnorrlänning i klassen om allt som är bättre i Norrland, jag menar vi stackare i söder har ju inte ens någon jakt eller fiske mark! Haha:) Nej, han är jätte trevlig men det var bara kul att sitta i en halvtimme och höra någon tracka ner på hela götaland och Svealand. När jag försökte förklara att vi visst hade jaktmark och fiskevatten hemma så sa han att jo men det är ju så förbaskat dyrt och jaga älg där nere! Är det någon som vet hur mycket det kostar för en icke skogsägare att jaga i värmland? Enligt min norrländska klasskamrat kostar det 30 000!!?

I alla fall så var allt under norrlands gränser absolut inget att ha!

Igår så var vi ute och härjade också, det började med brännboll för att sedan övergå till krogen där jag satt med mina blivande jägmästar klasskamrater och knöt vänskapsband, dom ser farligare ut än vad dom är;) Dessutom så imponerade jag stort på dom! Jag påstod nämligen att jag kan häva en stor stark, det trodde dom inte på sp en av killarna köpte en åt mig om jag klarade det, jojomensan, det är Hanna vi pratar om här! Sen var jag en i gänget.
Nej men allarligt talat så var dom riktigt trevliga dom jag har pratat med så det känns bättre. Dessutom är det en tjej från Haparanda som också läser i samma klass som mig med platsgaranti på jägmästare.

Från henne har jag lärt mig en grej, även om man bor och är född i Sverige är det inte säkert att man kan svenska! Jag visste ju att dom pratar finska där uppe men hon har jätte sårt för svenskan och är jätte blyg så det är riktigt svårt att höra vad hon säger.

Jaja, nu måste jag gå, jag hoppas på att snart få mitt bredband till lägenheten:)

Ohh, höll på att glömma! Dagens ord - "Lappmjäll" Sug på den ni!

Äntligen!

Jag har kontakt med den andra sidan! Nu har jag fått mina inloggningsuppgifter för universitetet, åter igen - ÄNTLIGEN!
Jag har dock inte tid/ork att lägga upp bilder på lägenheten men den är fin och bilder kommer:)

Skolan är ok, matte är verkligen inte min starka sida och jag lovar att jag är helt ärlig när jag säger att det känns som om jag ska brista i gråt under matte C genomgångerna, jag är redan efter! Dessutom har vi nog den värsta läraren på denna jord, ett typiskt exempel på ett mattegeni utan social kompetens som kan för mycket matte för att bli lärare. När han börjar genomgången är han redan ungefär 4 steg före resten av klassen. Men med lite villja ska jag nog klara det!

Nu har jag fått hem matteboken iaf så nu kan jag sitta och plugga som en idiot hemma, har ju ändå inget annat att göra;)
Ibland så känner jag nog ett litet styng av ånger, jag menar vem vill frivilligt utsätta sig för mer matte? Men men, man får stå sitt kast, stog jag ut ett år som au pair så står jag ut ett halvår med matte! Det är rena rama barnleken jämfört med Lottie!:P

Annars så är norrland inte helt tokigt, jätte trevliga människor, typ lika varmt som hemma och dom pratar faktiskt ganska mycket!!:D

Det här är ett znooooze inlägg, jag vet - men dom roliga med bilder får vänta tills jag får internet hemma:)

Puss!

RSS 2.0