Tipps från coachen

Umgås inte med folk som får magsjukan två dagar före en tenta!

I måndags var Jamilla med och pluggade, igår låg hon och och spydde för glatta livet, idag vid luch började jag må riktigt illa. Kl 4 var tentan så jag gjorde så som man ska göra om man inte vill spy, tog mig en hutt! Sen var jag illamående, men spydd inte + lite go och glad den första timmen av tentan.

Nu sitter jag och mår lite illa och är lite arg för att dom gjorde en så jäkla svår omtenta, dom hade höjt nivån ungefär x10.

Jag hoppas att jag klarar mig på tentan och att jag slipper magsjuka, det skulle vara så bra.

Puss och hej, leverpastej.


Trångbott

"Jag är ju inte den som klagar men i lillmattes lägenhet är det lite för trångbott, man får liksom krypa ihop där man får plats...


Plugghäst


Detta är jag just nu, om en vecka har jag omtenta så wish me luck!
Birk är djupt deppig nu, han tycker inte om att jag kommer hem och bara går snabbt med honom för att sedan gå igen. Inte okej tycker han! Men jag måste klara kemin annars blir det bye bye Umeå, i alla fall för ett år. Gha!!

Det här med flygen...

Det skulle vara intressant att se om det här med att flygen står stilla så många dagar påverkar miljön nämnvärt... Dom märkte ju faktiskt att luften blev mycket renare bara av att flygen stod stilla två/tre dagar i USA efter 9/11.

Och tänk på alla charterturister som får se så mycket mer genom att åka buss genom hela Europa!

Man måste försöka se det possitiva med allt!


Dagens lärdom nr 2

Den som gapar efter mycket ligger efteråt och mår illa på sin filt....


Vår!

För att lyfta upp min dag och försöka förtränga att våren hemma har kommit lite längre så letade jag vårtecken på eftermiddagspromenaden. Jag fann i alla fall två!
Birk kanske inte är ett vårtecken men han är fin!

Inga ord...

"Bara bilden kan visa hur trött jag är efter joggingturen"


nya tag

Klarade inte kemi A tentan, känns lite pissigt milt sagt just nu men det är bara att ta nya tag! Helt hopplöst borde det inte vara...

13 04 10

Nu börjar det bli molnigt igen men det gör inget! Jag är glad ändå för Sis är i stan:) Ska kanske se henne i action på norra skogsägarnas öppna årsmöte!

På tal om personer från värmland, pratade med en ny klasskompis idag som har gått på krettsloppshuset på södra viken! Det var riktigt kul att prata om sunne med en som varit där:)

Sprang även 6 km med Birk igår, Birk släpade mig första halvan, andra halvan släpade jag honom. Jag ska vara med i ett lag som ska springa "blodomloppet" den 20:e maj, en mil!! Vojne...

Det var dagens rapport.

13 04 10

Nu börjar det bli molnigt igen men det gör inget! Jag är glad ändå för Sis är i stan:) Ska kanske se henne i action på norra skogsägarnas öppna årsmöte!

På tal om personer från värmland, pratade med en ny klasskompis idag som har gått på krettsloppshuset på södra viken! Det var riktigt kul att prata om sunne med en som varit där:)

Sprang även 6 km med Birk igår, Birk släpade mig första halvan, andra halvan släpade jag honom. Jag ska vara med i ett lag som ska springa "blodomloppet" den 20:e maj, en mil!! Vojne...

Det var dagens rapport.

Suck...

"Lillmatte är i städningen igen, jag kan inte hjälpa att allt fastnar på mig! Blev även ordentligt genomborstad idag, det var inte skönt, jag funderar på att satsa på dreads?


Vad tycker ni? Fast över hela kroppen... Leran ute just nu är den perfekta stylingprodukten!

Men det var inte det som var det viktiga idag! Vet ni hur duktig jag var!? Jag gick förbi en Golden Retriver utan att ens pipa! Lillmatte blev så stolt att jag fick en godis!

Titta!

Jag vid mitt första kampanjande någonsin! Jag är "engagerad"! ;)


Dagens lärdom, dom små är ok, dom stora är inte ok

Hejsan! Jag har precis ätit upp min mat i rekordfart, så fort att jag fick hicka för uj vad jag var hungrig! Lillmatte tog ut mig på en extra lång promenad idag med många hundar, jag har upptäckt att dom små hundarna är inte så farliga men dom stora morrar jag fortfarande åt. Man vet ju aldrig, anfall är bästa försvar brukar jag säga.

Lillmatte tog även med två kompisar, tjejen försökte hela tiden busa med mig... Hon fattar inte att man måste ha full fokus på promenader!

Det var härligt när vårsolen värmde skägget, underbart!


Sooool!

Underbara, underbara sol! Å jag är så glad idag! Jag åte första glassen på CS mötet, mumma! Träffade Filippa för att sedan möta upp med Ola för långpromenad, man får väldigt bra magträning också av allt skratt!

Nu ska jag snart iväg och simma en sväng på IKSU också, kan ju aldrig få för mycket träning;)


Norrland

Jag börjar på att bli invigd i Norrland på riktigt! Utöver Kalix helgen (mitt nya norr rekord!!) så har jag nu även provat palt and loooove it! Säkert jätte onyttigt men ack så gott och nu vet jag vart paltkoma kommer från.

Kalixhelgen då... Den var hård, Norrland är hårt, lite som västfjordarna på Island, det kändes lite som att komma tillbaka dit. I alla fall när det gäller mentaliteten. Det är hårt, tufft, folk super kanske lite för mycket men det finns en stor portion humor, lite svart sådär. Me like!
Vi knödde in oss 6 pers i en bil för fem, Alex gamla "safari" bil från -75, det var trångt i baksätet och det är sånt man inte berättar för mamma för än det är försent och gjort. Ungefär som den gången jag simmade ut till Malöa.

På skärtorsdagskvällen efter ett stopp i skellefteå för att äta calskrove (inte jag) så var vi framme i Kalix. Det blev bara att lämna av alla grejer och efter övertalning av Ola att man kan ha täckbyxor bland folk i kalix så tog jag på mig dom innan vi gav oss iväg på skoterkross tävling. Jag, Filippa och Daniel tappade bort dom andra killarna ganska så fort men hittade ett gäng gubbar som glatt förklarade reglerna för oss och även att vi var fel klädda. Det tog tre minuter så var både jägermeister och mintú flaskan uppe och bjöds laget runt. Daniel från göteborg tyckte det var fantastiskt att man kunde ha med sig sprit på offentliga event här! Efter 20 minuter fann dom andra oss och det visade sig att det var Olas gamla arbetskamrater vi hade stått med:)
Jag och Filippa kände oss en aningens missplacerade på tävlingen, alla, då menar jag ALLA hade skoteroveroll och skoter skor och hela mentaliteten var sån som man inte upplever söder om Umeå men nu har jag iaf varit på snöskotertävling. Även att jag alltid säger snöskoter tycker många är "gulligt". I Norrland finns bara en sorts skoter.


På kvällen drog vi ut på hotell Valhall och där var det drag! Jag och Filippa blev förföljda av en kille som liknade Alexander Bard läskigt mycket och han gav ALDRIG upp! Alex tyckte det var sjukt kul och att han var underhållningen för kvällen! Kl 4 stöp vi i säng och vid 11 gav vi oss ut på snöskotrarna. Wihooo vad jag är skoterfrälst! Första gången jag åkte fort var det lite läskigt (mycket!!!!) men sen blev man liksom fartblind och det var bara så jäkla kul! Vi bastade även och åt grillade revbensspjäll ute vid grillen :P
På kvällen såg vi på film och alla stöp i säng vid halv tolv och sov riktigt länge.


Lördag, höjdpunkten var när Filippa blev "dränkt" i en gaaanska så djup pöl på isen när hon åkte bob efter skotern;) Hon blev jäkligt arg och jag tror inte det hjälpte att hon en timme senare blev begraven av en kaskad av snö:p
The low point tror jag att jag inte nämner i bloggen, men vi mådde inte bra på hemresan till Umeå på söndagen.

Nu ska jag plugga lite Kemi och ikväll är jag bjuden på ännu en middag, tror dock att jag lämnar hunden hemma den här gången.Birk rapporterar

Ny kategori, Birks alldeles egna! Mest för att hålla familjen uppdaterad med vad han gör här:)

"Jag vill inleda mitt bloggande med att säga förlåt till lillmatte och en inomhuskatt vid namn Hemingway.... Matte tog med mig på middag igår, JÄTTEKUL!!! Jag blev lerig på vägen dit och sen när vi kom dit så såg jag att dom hade en katt!! Jag älskar ju katter och har inte sett en på över en månad så jag jagade hemingway... Bara lite... Men Hemingway hoppade upp på ett skrivbord så jag försökte skälla ner honom, då såg jag att matte var riktitg arg och sa att hon skämmdes över mig...
Värdinnan sa att jag såg ut som trasslesudd??? Var tvungen att googla honom.
Jag fick skämmas under köksbordet resten av kvällen."


En försmak

Jag var ju i Kalix i helgen så nu har jag slagit nytt norr rekord! Orkar inte lägga upp bilder och berätta vad vi gjorde just nu så här får ni en försmak på helgens två mest spelade (sjungda) låtarna...

Den sista låten är väldigt effektiv att använda för väckningar

RSS 2.0