uppdate

Ankeln är svullen och ond men nu har jag shoppat loss på apoteket med anticeptiska salvor, lösningar, gasbindor m.m.
Ikväll blir det ingen träning och mest vila för mitt ben men jag ska plugga och sticka en snabbis och hälsa på volleybollträningen :)

Foot of AfricaTitta vilken fantastisk kaffefläck jag fick i mitt block på dagens föreläsning! Carro målade dit Madagaskar och jag fyllde i lite så formen syns bättre. Coolt.

Köttätande sport tejp på apoteket?!


Så här såg min ankel ut igår (mer blod!!) efter att jag drog av tejpen jag köpt på apoteket!? Ont gjorde det och jag drog inte bort den speciellt snabbt. Kan kanske bero på att jag hade haft den på i nästan ett dygn men det har gått bra förut med andra tejper, den här är livsfarlig!
Nu är ankeln svullen och det gör ont!! Tänkte gå till apoteket imorgon och berätta för dom vad som hände, vet att denna tejp har blivit borttagen från sortimentet tidigare men inte varför...

Tejpigt värre men jag kände att jag ville dela med mig av detta ;) Det mest händelsefulla än så länge denna vecka. Jag tror ni också skulle bli aningens chockade om ni upptäckte att eran hud skalades av.

Sittning

Igår var det som vanligt super kul på sittningen! Jag älskar skogis alla traditioner och vi fick lära oss av våran dekanus att jägmästar yrket är så gammalt som 1500-talet! Då skulle man kunna rida och skjuta rovdjur så som vargar, örnar och falkar, det har gått framåt yrket.

Kvällen blev som vanligt wild and crazy, såg läppstift på min topp som jag starkt misstänker tillhör heffi, skuldran är ju ett fint ställe att göra sitt avtryck...

Nu blir det beachvolley, ska bara försöka städa lite först.

Gårdagens klädselEn kille som ser detta på sin tröja känner sig nog nöjd;) Själv blev jag lite paff!


Köttöga

Förra veckan skrattade vi åt begreppet "köttöga" som våran handledare använde när han ville att vi skulle uppskatta med egna ögon. I måndags var vi åter ute i fält och jag blev biten på ögonlocket av en fluga, det blev bara ett litet rött märke och jag lät det vara. På morgonen så vaknade jag upp med ett riktigt köttöga som mina kära klasskamrater kallade det;)
Jag säger bara en sak, det var tur att vi skulle vara i skogen den dagen och under hela cykelturen till universitetet tittade jag stint ner i backen om jag mötte någon.


Så här såg jag ut när jag såg mig själv i spegeln på morgonen, vackert va!?

Jävla latmaskar!

Just nu är jag så jäkla arg på alla latmaskar i Sverige! Dom som röstar blankt för att politik är tråkigt, jobbigt, orka liksom....
Jag tycker att varje gång dom hör om någonting urbotat dumt som SD gör i riksdagen, om någonting som stoppas pga SD, om paniken i det politiska läget så ska dom känna sig riktigt träffade! Det är mycket tack vare er som vi sitter i skiten dom närmsta 4 åren.

16 röster var det som fattades för att alliansen skulle få egen majoritet, nu kan fan ingen säga att det kvittar om man röstar eller ej!

Det här är riktig outback!

Den här lilla bäcken var man tvungen att korsa för att komma till laugaból där jag bodde på Island... Tänk på att det är mitt i sommarn och riktigt riktigt lågt vatten!
Å ibland kommer lite saknad
Magont

Jag är riktigt nervös nu, jag tror vi vinner valet (alliansen) men jag har en gnagande oro i magen för hur det kommer gå för Marie. Om jag känner så här så skulle jag inte vilja vara i hennes skor nu om jag så ens fick en miljon!
Men jag tror på henne och kan säga med 99,9% säkerhet att vi kommer gå på riksdagens öppnande :)


Håll tummarna alla alliansvänner att vi får en brakseger ikväll, att sverigedemokratena gör sitt sämsta val någonsin och åker ut med ändan före från den politiska scenen!


Kram

Arbetsmarknaden är ett jävla skämt!


En pageIdag var jag hos världens härligaste frisör som sa direkt jag satt mig "så här tycker jag vi gör!" Och jag sa "go for it!" Detta blev resultatet och jag är väldigt nöjd:)

Under nollningstid i umeå..

Kan man hitta udda saker i sin trappuppgång...På christer i P3

Ett inte så stort steg för mänskligheten men ett stort steg för mig...

"Idag valde jag att sitta brevid en tjej som sagt att hon känner sig mobbad istället för mina egna kompisar" - en tjej i sjuan.

Så fint och modigt

Jao...

Förkyld som bara den, fattar ingenting i skolan för tillfället, nu tar jag helgen och struntar i att gå på en 40 minuters genomgån ledd av en man jag inte förstår! Ska försöka få lite städat här hemma, ta det lugnt, kanske plugga lite och sen blir det utgång ikväll. Egentligen vill jag mest bara ligga i sängen men det är inte varje helg filippa är här!=) Saknar den bruttan!


Tog denna bild från Filippas facebook, John, filippa, jag och daniel intryckta i alex baksäte 4 timmar på väg till Kalix;)

Det var värt det

Två mil upp för berg, ner för berg, upp för berg och så lite ner igen på en cykel utan växlar ger smärta, det kan jag lova! sen för att göra smärtan värre så adderar man två timmar hårdträning med volleybolloch då har man liksom nått en kulmen av ngt slag. Smärtan känns liksom inte för den genomsyrar hela kroppen så man kommer inte ihåg hur det kändes att inte ha ont....

Men det var värt det för allt har varit AWESOME!

Bilder från idag....
Maja och Caroline, två underbara töser!


Det slår aldrig fel

ALLTID när jag har lite ledig tid så blir jag sjuk! Både hals och kropp strejkar men jag ska försöka ta det lugnt så att det blir bra igen :)

Men annars har dagen varit toppen, jag och alex har mätt bestånd i skogen och lyckades riktigt bra! Solen sken och det var varmt. Det är inte alla studenter som får avnjuta sin lunch och kaffe på en solig sten ute i blåbärsriset!


5 dagars

5 dagar på raken med alkohol är inte något jag kan rekomendera... Min kära inneboende tyckte att vi skulle se på celebrety rehab så att jag kunde ta någon lärdom... Jag förespråkar inte alkohol men jäklar vad kul vi har haft! Som jägmästare gör man följande:

* Omdirigerar trafiken i en rondell så att det går åt andra hållet

* Sitter i en så kallad kissering och kissar tillsammans

* Misshandlar varandra grovt på en myr i så kallad myrrugby

* Slänger Hanna i sjön, helst så många gånger som möjligt

* Badar i glaciärsjöar

* Dansar!!!

* Badar i universitetsdammen

* Går på skogsmaskinsmuseum

* Lär oss latin

* Klättrar på tak

* Klättrar i berg

* Våffla håret och spöka ut sig rejält på schlagertemat och sen inse att ingen annan gjort det

mm.....

Samt lär att känna 87 andra helt fantastiska människor! Ni är undebara!:)


RSS 2.0