Hensgård, Värmland, Sweden.

Hemma på gårn, i sänga, har klappa djura, pynta grana och vart stöllig mä brorsan.
Vart förbi den anner gårn och sagt hej te Pappa och Margaretha.
Imöra blir dä pepperkakshusbygge mä bror min.
Dä ä gött å var hemme i värmland.

Julklappsrim

Och alkohol = en perfekt kombo!

Har bytt julkapp med världens bästa maja. Fick ett otroligt vackert brev till mig från Maja och hon fick ett hemmagjort pannband av mig :)

Nu sitter vi tillsammans med sandra, pimplar vin och rimmar på presenter... Bered er på stordåd.

Slapp/svullhelg

Den här helgen har jag fyllt på fettdepåerna, måste ju vara på den säkra sidan innan jag åker hem ;)

Pizzan inköpt på maxi ligger i ugnen med extra mozarella på toppen... Mmm... Lindchokladen ligger brevid adventsljusen... Mmm.... Och julmusten är på kylning... Behöver jag skriva Mmm igen??

Julbordet på fredag var trevligt, Buster och Mikaela är som vanligt supervärdar och alla fick den obligatoriska paltkoman.
Mellan middagen och efterrätten spelade vi ett julklappsspel. Alla skulle ha köpt en julklapp för 50 kr som vi sen skulle spela om.
Jag vet inte hur ni läsare tänker innan ni ska införskaffa en sådan julkapp men i mitt huvud vill jag köpa något kul och onödigt.
Detta resulterade i en ren som bajsade ut godisar om man tryckte på honom. Oerhört kul tyckte jag och packade in den i ett rött papper med vita prickar.
När alla hade öppnat sina klappar bestod dom av choklad, muggar, böcker osv... Tyckte nästan synd om tjejen som fick sin bajsande ren.
Nu är kaloribomben klar!

Tjenahejsan!

Det var ett tag sen... Hade nästan glömt bort att jag faktiskt äger en blogg tills jag surfade in på den igår! Det var så kul att läsa gamla inlägg att jag tänkte att jag kanske skulle fortsätta.

Det är bra med mig - utifall att ni undrar ;)
Har klarat mig igenom termin 3 (eller ska inte ropa hej än, vi slutar inte förän på tisdag), Maja och jag har inte mördat varandra än så ni som satsade era pengar - in your face!
Och slutligen... Jag trivs som aldrig förr!

Har ju bland annat Moa att rocka loss med!

(Foto, Oscar Gustafsson)

Den här helgen kommer att gå i det lugna tecknet, vattengympade med Sandra igår (ska även göra det på söndag för vi blev lite skolflickekära i instruktören), kostymdrama på tv nu och julbord ikväll:)

För er som undrar så kom jag på 4:e plats i fisketävlingen, fick hela tolv fiskar på 104 gram! Slog syrran med 1 gram vilket var det viktigaste! Linnéa kom på en hedersam 3:e plats och vi gick alla hem med pris. Mitt var nog det sämsta hitills - ett presentkort på salong bergatrollet (ligger i vår by's ålderdomshem), två koppar från något företag och en handduk som det står "sagolika Sunne" på. Presentkortet fick pappa som inte har så mycket hår att förlora, mamma fick muggarna och handduken hänger i mitt badrum.

Nu  ska jag göra mig så fin som det går till julbordet.

RSS 2.0