Studentkommunikatör

Inte så konstigt att campusdagen var en succé, vem skulle inte följa efter en tjej med gratis lunch skylt ;) Fann bilden i Evelinas blogg där jag frekvent återkommer :P

Studentkommunikatör

Inte så konstigt att campusdagen var en succé, vem skulle inte följa efter en tjej med gratis lunch skylt ;) Fann bilden i Evelinas blogg där jag frekvent återkommer :P

Tjipp!

Tjipp och välkomna till Hannas krypin! Här händer inte så mycket. Jag gjorde tenta igår och två duggor i måndags som jag spikade - jag är tydligen grym på att känna igen insekter och deras gnagspår! Tentan får vi se hur det gick med.
I helgen shoppade jag (det var rea så inga stora synder begicks!), fann riktiga fynd och såg även Sandra utklädd till pingvin på strömpilen.
Appropå Sandra så var vi till myrorna, plantagen och Willys idag för storshopping. Så nu har jag planterat frön, satt mina pelargonier i nya krukor som jag fann på myrorna, köpt världens finaste kruka med tillhörande påsklilja, storhandlat, lagat mat, städat lite och bakat bröd. Jag tror jag hade feber imorse (helt ärligt) så det kanske är därför jag fick ett huslighetsryck.
Fick även besök av Maja imorse som ville informera om att det var frukost hos Pierre. Jag kände dock att jag alldeles nyvaken i min alldeles underbart knallrosa morgonrock inte skulle vara bra frukost-sällskap ;)
I Umeå har vi ingen vår än men man gör så gott man kan för att få en bra vårfealing


Underbara Sandra som pingvin!


Så här ser det ut om hästmyran varit framme!

Fungus

Steg upp tidigt en lördagsmorgon, andledningen är svamp. Svamp i alla dess former! Sitter och skriver en sammanfattning på allt jag fått höra om dessa organismer och nu när jag snart är klar är det insekternas tur.
På måndag är det praktisk tenta, vi ska kunna arbetstämma ett antal svampar och ett antal insekter. På tisdag är det praktisk tenta, jag känner mig inte förbered för fem öre :/
Äcklig svamp som min föreläsare sa = rotticka som ger röta.
Igår var det en lugn kväll, spelade beach, bastade och solade solarium och vet ni! Jag kände hur det brände på mina skinkor, imorse när jag kollade in dom på badrummer var dom alldeles röda:/ Ajaj, dom fick sig nog en uv chock, hur ofta ser skinkorna solets strålar egentligen ;)

Pipes

Är helt totalt överfull i magen nu, det där lowcarb racet går inte alltför bra! Har blivit en massa morotskaka + en hamburgertallrik + en öl idag. Men vet ni, jag har trevligt medans jag förtär dessa kaloribomber och det är det som är meningen! Nu fyller jag mp3'n med musik och fixar det sista för min resa imorgon. Ska hem till värmland i helgen för begravning och sen blir det lite  kvalitetstid med familjen som jag inte ser allt för ofta :)

+ och - i vuxenpoängtabellen

+ Jag har tenta imorgon och tar det som det kommer, allting ordnar sig och det har jag lärt mig med åren
- Jag åt lösgodis till middag.
(Parentes) Min förra fasciantion (fortfarande otroligt häftiga djur) var späckhuggare, min nya fascination är....
Och jag är fortfarande vääääldigt sugen på en....

Sittning och vårsol

Har besök av sis den här helgen och drog med henne på en riktig skogis sittning! Hon vet hur man gör ett bestående intryck min kära syster ;) Men kul hade vi!
Nu ska jag försöka dra med henne ut i vårsolen.

vårtecken på tundran!

Igår fann jag en liten kämpe bland dom meterhöga snödrivorna :)
Nu ska jag återgå till växtfysiologin, att bläddra igenom bilogy of planths får en att känna lite som om man ska bli en växtdoktor.

Gas

Oooo vad ni som inte är i min lägenhet ska skatta er lyckliga nu! Antingen börjar jag bli laktosintollerant eller så var det helt enkelt inte nyttigt med enbart två semlor till middag :/

Barmark

Idag tog jag en promenad i solskenet, utan musik i öronen, alldeles ensam, det var det jag behövde.
Jag förstår inte riktigt varför livet ska gå så upp och ner fast man har det ganska bra, kan inte kropp och knopp bara lyda!
MEN vi går mot vår och inget kan få mig så hoppfull som lite barmark!
Jag saknar er alla där hemma!

RSS 2.0