Mycket

Nu är jag installerad på tallvägen och jag måste säga att det känns toppen :)
Det är redan som om jag och Maja har bott ihop ett tag, dock fortfarande lite kaos med alla saker. Har bara saker, kurser, flyttstädning m.m. upp till hakan just nu så än så länge har jag inte fått allt iordning.
Ikväll var jag på tvistevägen och flyttastädade, oerhört effektiv, gjorde nog minst hälften iaf på knappt tre timmar! Tänkte göra klart imorgon em då vi äntligen har halvdag.
Såg tydligen ut som sju svåra år i skolan idag enligt mina kära kursare så det är ganska så mycket prio ett att få ordning i mitt liv nu.

Just nu

Laddar jag för blodomloppet med vila och kohydrater, har liksom gett upp litegranna.

Och där rök fjärde paret

Antingen börjar jag bli tjock (eller iaf större) eller så är jag helt enkelt otursförföljd men nu har mitt fjärde par jeans spruckit på exakt samma ställe! INTE OK!
Går inte direkt att köpa nya då ekonomin kommer vara lite svår just nu då jag får dubbla hyror i juni, typiskt!
Tur att det snart är sommar och shortsväder.
Ska plugga lite nu, sen en joggingrunda för att dämpa ångesten en smula.

Partykåsan

Idag åker partykåsan från SVEA skog fram ;)
En annan nyhet är att jag snart ska bli sofiehemsbo, jag ska bli Majas nya sambo :) Ska bli kul att testa att bo ihop med ngn när jag har bott ensam i snart två år.
Det mest utmanande ska bli att bo med en oerhört morgonpigg person, men det räcker nog med ett morr för att Maja ska fatta vinken ;)

Blodgivning

Har gjort min goda gärning för halvåret, skänkt en halvliter blod till de behövande och fått en fin t-shirt.
En häftig bieffekt av blodgivning är att man går runt som i en liten dimma hela dagen ;)

Tönt musik

Som jag skäms över att älska.
Den här går varm i min lilla etta :)

Träningsöverdos deluxe

Idag masade jag mig iväg till IKSU för första gången på en månad, hade sett att det gick ett bodypump pass klockan 17:15. Grejt!
Gick dit, skulle checka in och så står det bodypump + spinning 90 min... Jaja tänker jag, bättre att kickstarta ordentligt efter min förkylning! Efter ett bodypump pass och halvägs in i spinningen höll jag nästan på att kräkas och började se mig om efter flyktvägar! Nä men tror ni inte jag hade placerat mig mitt i smeten och finns det ngt mer förnedrande än att lämna ett pass inför 40 åskådare + en instruktör som inte var rädd för att ryta till.
Jag kom, jag kämpade och jag staplade ut som quasimodo/bambi på hal is...
När jag äntligen hade uthärdat dom 500 metrarna hem så får jag ett medelande om att det var beach på planen utanför skogis om en halvtimme och det går ju bara inte att säga nej när jag redan sitter i träningskläder.
En och en halv timma senare känner jag knappt en enda lem i min långa kropp.
Nu ska jag sova och be till högre makter att jag tar mig upp imorgon för då blir det beach igen.
Natti

Ujuj

Här var det inte uppdaterat på länge! Men jag kan dra lite kort vad jag har gjort :)
*Vart i Uppsala på genus kurs för SLU, riktigt intressant!
*Åkt till sthlm och umgåtts med sis, Emma och Linnéa :)
*Sov alldeleles för länge idag när jag egentligen skulle ha varit på föreläsning, men jag säger bara en sak - boka ALDRIG sittplats i ett nattåg!
*Varit prao-elev på landsbygdsdepartementet
*Förvirrat personal på landsbygdsdepartementet (läs:rättschefen) som ville disskutera ett viktigt ärende med Marie (syrran) men stod och drog en lång harrang till mig tills jag fick en syl i vädret och sa att han nog hade tagit fel på person ;)
*Ätit sushi med alldeles för mkt wasabi
*Köpt nya vita converse :)
*Tittat på en massa lövträd med nya ögon
Och mkt mer!
Tyvärr verkar min mobil knas så jag kan inte ladda upp bilder.

In estocholmo

Sitter i sis lägenhet, har bara vilat (nattåg är inte så bra som man kan tro) och ska nu göra mig iordning för att åka in till stan, ett par converse ska införskaffas och sen blir det ett besök på landsbygdsdepartementet :)
Nej nu ska jag hyffsa till mig!

Klappa skotaren

På schemat för imorgon står det "klappa skotaren". Jag får uppdatera er imorgon hur det kändes ;)
Idag har jag för första gången på tre veckor rört på mig, sprang en 5,5 km slinga vid nydala, träffade på Annika med wheaten terriern Harry, fick mig en uppskattad andpaus då. Han har vuxit jätte mycket på dom tre veckor som det har gått sen jag sist såg honom! Hur söt som helst :)

RSS 2.0