Inte min vecka

Det började med att jag skar mig i fingret, riktigt djupt så det tog stopp vid benet. Har låtit det vara och det har läkt ganska bra men ack så ont och onödigt:/

Igår var det i vanlig ordning voleyboll, jag visste att jag inte skulle hinna den första träningen men jag kom dit en halvtimme innan den var slut. Tänkte att jag kan väll värma upp så dom får lite mer folk och kan spela match.
Jag spelade i ungefär tio minuter tills jag skulle ta en smash med fingerslag och tummen vek sig!

Fy F*N vad ont det gjorde och jag som har match på söndag!

Tummen svullna upp och Karen (som är sjuksköterska) tyckte jag skulle röntga det så jag åkte in till sjukhuset idag men som tur var trodde dom inte att det var nått brutet. Bara väldigt stukat.


Så här ser tummen ut nu och jag har fått fyra veckors spel förbud!!! Bajs! Dessutom, lite kul - ibuprofen pillrena jag fick på sjukhuset var knallrosa (syns inte så väl här) vill dom att det ska likna godis?

Nu har jag mitt dykcert!!!!

Jag har precis gjort mitt teori prov (det sista jag hade att göra) på mitt dykcert och klarade det! Jag har mitt cert nu - känns helt konstigt att jag kan dyka, när jag vill och vart jag vill!

Jag är såååååå GLAD!


Så "snygg" är man i fullt kit

Idag har varit en helmysig dag - jag, Lou, Lottie, Mandy, Gregg, Noha och lilla baby Gemima har åkt skridskor i en ishall nere i centrum och sedan ätit pizza:) Mandy och Gregg är helgoa (har säkert sagt det tusen gånger i bloggen).
Så ikväll ska jag slappa i vanlig ordning framför tv'n (samtidigt som jag snorar som en gris, förkylningen har inte släppt).


Jag och Lottie är graciösa på isen:)

Ni kvinnor som klagar över barnafödande - ni skulle bara veta hur det känns när Hanna är förkyld!

Jag HATAR min förkylning! Nu har halsontet gått över men istället så är jag über snuvig och hostar så jag inte kan sova på nätterna!! BAJS!
Jag känner mig verkligen som en man när jag är sjuk för jag blir bara gnällig och på tyck synd om mig humör, men jag ska försöka göra en ansträgning att åka ner och köpa några julklappar idag!

Jag har en känsla av att jag inte kommer få så mycket tid framöver, det är ju snart bara en månad kvar.

Hoppas ni har det bra därhemma:)

Host och harkel

Imorse när jag vaknade kändes det som om jag hade ett sågverk i halsen - blä! Barnbacillerna har slgait rot i mig! Får se om det blir volleyboll ikväll.

Theres a reason i'm the mental swedish legend


Denna bild bjuder jag på... Snygga golfkläder va!?;)

Min kära vän Linnea publicerar så snällt fylle sms från mig på sin blogg men jag bjuder bara på detta...

"Haha hittar inte datorn:) Älskar dig med:) Haha. Skickas imorn. Är engelsmannen snälla? Puss"

Kanske inte bara jag ska kallas mental, fast man måste nog vara mental när man går ut som jag gick ut:/ Vojne...


På tal om Mental... Grannen måste tro att jag har en skruv lös... Igår försov jag mig, mobilen la av mitt i natten så alarmet gick inte! Klockan tjugo i tolv (Lotties skola slutar halv tolv) vaknar jag av att det knackar på dörren. F*N tänker jag, rusar nyvaken med pyjamas ner för att öppna där grannen står med Lottie.. Förlåt förlåt, väckarklockan ringde inte säger jag med håret åt alla håll och lila prickiga pyjamas byxor och en rosa t-shirt där det står (tack och lov på svenska) "Det snurrar i min skalle".

Jag går omkring i en timme och tänker hur värdelös au pair jag är som missar att hämta upp ungen från skolan osv medan jag försöker i en timme att få igång mobilen.

När jag väl fick igång den hade jag ett röstmedelande från Lou där hon sa halv elva att jag inte behövde hämta Lottie från skolan utan grannen skulle göra det.

Fatta vilken röta! Ingen skada skedd förutom att grannen nu verkligen måste tro att jag är galen, jag ser inte fram emot nästa gång jag ser henne!


Bakfylla fran helvetet

Jag mar daligt!!!! Men jag ska inte klaga for jag har orsakat mitt lidande sjalv.
Men jag vann pubgolfen!! Och fick pa kopet smeknamnet "mental swedish girl who are a legend"

Jag hade kul

Jag har nog aldrig gatt ut sa ful...

Ar i Plymouth nu och har haft en shoppingrunda pa superbilliga primark for "golfklader"... Det ar verkligen helt bedrovligt... Jag tror nog aldrig att jag klatt mig sa fult, men men - det blir nog kul och jag bryr mig nog inte efter ett par drinkar:)


Min första arga kommentar

Oj vad besöksantalet stiger i taket! (hela 14 unika) när man skriver om sverigedemokraterna.. Kanske ska fortsätta med det för det var ganska intressant att få sin första arga kommentar. Men det är ju inte direkt en politisk blogg detta så jag ska inte låta storhetsvansinnet stiga mig till min hårbotten.

Bloggpaus ett tag för imorgon åker jag till Plymouth för att delta i en runda pubgolf - bon voyage

Sverigedemokraterna i Brittisk version

Ikväll har jag varit "ensam" hemma, egentligen inte men både Ian och Lottie sover - Ian för att han ska upp mitt i natten för att komma med ett plan till Filipinerna (den lycklige j*veln).

Jag satt och såg på en oerhört intressant dokumentär som hette "rich kid/poor kid" om samhällsklyftorna i Storbrittanien när det rasslar till i brevinkastet. Lite förvånad över att någon lägger i flygblad klockan halv tio på kvällen gick jag till dörren för att kolla.



Tjohooo!!! Vi har Sverigedemokraterna här också fast under namnet "THE BRITTISH NATIONAL PARTY". Det lite halvkomiska (förutom alla överdrifter på flygbladet om invandring, bevara traditioner osv) är att dom har samma taktik som hemma - smyga sent på kvällen när det är mörkt ute för att lägga flygbladen i folks brevinkast.

Det kvittar vart man flyttar - det finns drägg överallt

Playdo

Jag har glömt bort hur roligt det är att leka med playdo!!=)



det tar mig tillbaka till gamla tider då jag fick ett playdoset i julklapp, en av dom bästa julklapparna!

Ny friserad - igen

Och den här gången blev jag nöjd med resultatet! Hon var jätteduktig tjejen som jag gick till, slingade hela håret med blanding av väldigt ljust blond och min naturliga mörkblonda hårfärg.

Dock blen hon frälst i mina lockar (som alla andra frisörer) så jag ser ut som en pudelrockare;)


Jag efter idag



Jag efter förra frisörbesöket

Kanske inte syns så mycket skillnad på korten men håret är inte gult längre (skönt!!!)´Jag är helnöjd!

Kiss och bajs humorn hänger i

Läste syrrans blogg, hennes humor är ofta på en treårings nivå vilket jag älskar men ibland kan det ställa till det...

http://www.expressen.se/Nyheter/1.1367211/skamtet-mot-federley-pa-facebook

Andra gången

Gick med lottie till parken idag och när vi spattserade hem gick vi förbi en frisörsalong som hade extra erbjudande om klippning och slingor idag och imorgon... Hm, mina slingor har sett bättre dagar sen jag övertygade lou att göra några på mig, det är inte vackert! Så jag bokade tid på salongen där dom var hur trevliga och söta som helst - trodde inte man kunde hitta något sånt i kingswood!!=)

Jag är inte heller helt nöjd med klippningen förra gången från en annan salong, det kändes lite slarvigt gjort så nu är det andra gången gillt!

Imorgon kl 9 så smäller det:)

Nu ska jag snart iväg för tre timmars tortyr med volleyboll - gud vad taggad jag är!

Dagens fundering...

Idag var jag nere till buss stationen och köpte biljett till Plymouth för helgen, innan jag skulle köpa biljetterna var jag bara tvungen att gå på toa innan jag sprack (har inte lärt mig att gå på toa innan man går hemifrån än)... När jag var först i kön kom det ut en lång gammal dam ut ur båset, såg ut som en mysig mormor och jag gick in efter henne. Inne i på toan hade hon lämnat ringen uppe??!!

Finns det damer/kvinnor/tjejer som sitter direkt på toan när dom kissar?

Det är dagens fundering

Den ultimata dagen

Idag har det bara varit en perfekt dag! Det började med att jag åkte till stallet för att rida tillsammans med Cloé och det var hur skönt som helst! Vi red för en timme, jag på Bjarni som tydligen är extremt rädd för vattenpölar då jag helt plötsligt hamnat i en häck (inte ramlat av) jag skrattade så jag grät!


Bjarni



Flaumur

Efter hästarna bar det direkt av til IKEA där det var fullsmockat med folk men gissa vad jag fann!!

*Pepparkaks deg
*Pepparkakor
*Lingonsylt
*Köttbullar
*Juleskum
*Julmust
*Glögg
*Kalles Kaviar
*Knäckebröd

=)

Stor kram till Pappa på farsdag (ska ringa också)


Saker som gör det värt att komma hem

Sitter och är lite nostalgisk... Läste en av mina allra närmaste vänners blogg http://pila.blogg.se där hon skrev att en av dom sakerna som gör henne glad är att jag kommer hem över jul:)

Det är sådana saker som gör att man längtar hem, att man vet att vännerna saknar en och att jag kommer kunna krama alla vänner och mina syskon, föräldrar, bonus föräldrar m.m. Uu vad blödigt det låter men det är sant! Jag hade inte kunnat göra vad jag gör utan att veta att jag har människor hemma som alltid kommer finnas där.

Så Linnea, en av dom sakerna som gör mig glad just nu är att jag kommer se dig över jul:)


Som dimman i Lützen

Jag försöker mig på fish and chips till Lottie - "hemmagjort". Än så länge är ingenting bränt (inte helt iaf) men i köket är dimman lika tät som 1632 i Lützen, jag kan riktigt leva mig in i det stora slaget med fiskfilén i handen.

För ni kommer väll ihåg att idag är det 376 år sedan Gustaf den II Adolf dog i slaget i Lützen? Vissa saker kommer aldrig att lossna från hjärnan tack vare mellanstadie läraren Annika Forsberg:)


Det funkar faktiskt

Idag var jag absoult INTE sugen på volleyboll, det har gått skitdåligt dom senaste veckorna och jag bara vill inte längre.
När jag gick av bussen och började gå mot hallen så repeterade jag ett mantra i mitt huvud...

"Volleyboll är skitkul! Le hanna för du ska på volleyboll! Fy fan vad kul jag ska ha! Biiig smile!!"

Hoppas ingen såg mig och tog mig för ett psykfall;) Men det hjälpte! Allt kändes mycket bättre och jag spelade bättre!

Nu ska jag sova,

Det luktar glögg

Kom ner till köket imorse och det luktade bekant... Typ jul... Det luktade glögg!!



Ian trodde att mitt magont igår berodde på hemlängtan så han gick in på internet och letade upp svenska recept, ikväll ska vi ha en svensk middag:)

Magen är fortfarande lite krasslig men tusen gånger bättre:)

Starbucks och magont

Har mått bajs hela dagen! För det första så sov jag högst fyra timmar inatt pga magont som jag inte har någon aning om vart den kommer ifrån och under hela dagen har jag bara mått skit pga magen och brist av sömn. Nu är det dock bättre, ska försöka sova lite och så får jag hålla tummarna för att imorgon blir bättre!

Trots mitt tillstånd tog jag mig ändå ner till centrum för att möta upp en svensk tjej (mathilda) för en kaffe. Hon var super trevlig och det var skönt att få prata svenska:)



Gonatt!!

Lika galna som alltid

Kom till platsen där jag skulle möta upp struan och john, ingen var där... Stod där och funderade vem f*n har på sig ett hästhuvud när dom sitter och väntar på bussen, plötsligt slog det mig - STRUAN! Och ja, jag hade rätt...


John har på sig hästhuvudet här:)


Var ju bara tvungen att prova;)

Det var skitkul att träffa dom båda igen:) Lite flashback från Island.

Ha en skön söndagskväll hemma!

Kärt åtreseende

Hej igen! Nu är jag tillbaka från Manchestertrippen med Lottie. Det var kul men phu.. Nu är jag ganska så sleten;)

Minus på resan = Lottie upptäckte att det var väldigt roligt att gå på toa på tåget. Vilket nästan resulterade i att vi missade vår station - nästan.

Pluss = Jag fick vara med om engelska traditioner så som halloween och bomfire night:) Dessutom fick jag se Manchester, nu är det gjort!;)


Lottie som en "spider princess"

Idag ska jag se struan och John, två killar jag träffade på vandrarhemmet i reykjavik i vintras, det ska bli kul!:) Dom har vägarna förbi bristol idag så jag ska ner och möta dom snart - visst är det konstigt hur många olika kontakter man får genom att resa!? Och jag måste säga att facebook är bäst, alla har det!:)

Hoppas ni får en trevlig söndag, jag ska i alla fall ha en:)


31q bbbbbfcv2´++++++ (meddelande från Cloé våran folkskygga katt som just gick över mitt tangetbord, hon börjar gilla mig!!)


RSS 2.0