Gråvär

Jag är så j*vla trött på det här vädret! Har gett upp hoppet om den här sommaren, är blek som en vampyr och kommer förmodligen lida av D-vitamin brist den kommande hösten. Yay.

Nej nu ska jag sluta vara bitter. Om 12 dagar blir jag ägare till den här lilla tjejen och om en timme ska jag träffa min gamla barndomskompis Kristin. Livet är inte alltid tokigt!

Kantareller

Det finns för och nackdelar med att bo ute på vischan, fördelen är närheten till naturen, nackdelen är avståndet till alla människor och nöjesliv. Då får man ta och hitta på något annat på helgkvällarna. I fredags gjorde jag och syrran slingor i håret på varandra, tyvärr får ni inte se bild för jag vet nog inte vad jag tycker om resultatet än! Igår luffsade jag ut i skogen med min fyrfota gamla vän på en expedition efter kantareller. En lyckad sådan! Kantarellerna har kommit!
 
Idag kommer brorsan och hans färstmö på besök med deras söta golden retirver valp Asta. Vi ska ut på en loppisrunda + betala handpenning på min blivande valp!!! Förstår nog fortfarande inte vad jag gett mig in på ;) Ska ta lite bilder och lägga upp.
 
 
 

RSS 2.0