SAS kundservice

Vill du känna dig lite speciell, kanske lite bättre? Ring SAS kundservice! Där är det inga "du" utan "ni", inget "dig" utan "er". Faktiskt riktigt trevligt, bara några minuters väntan och bra service, SJ kanske borde gå en kurs hos SAS...

Västvisa

Ska över till Sara (granne och klasskompis) för att pimpla vin och fila på våran västvisa:) Varje jägmästarklass har en egen västvisa, den sjunger man på sittningar och middagar när det är dags att ta av kavajen/jackan för att visa västen.
Lånade bilden av en jägmästares blogg
Själv har jag inte köpt en sån där skapelse men det kanske blir

Kaloriskatt och pannkakor

Har vart på EPP (efter pluget pup), ätit soppa, druckit öl och käkat pannkakor. Känner jag kunde unna mig det efter lite beach, första "träningspasset" efter förkylningen som inte riktigt gett sig än.
Trots min onyttiga middag (kan se dubbelmoralen i det hela) så måste jag ta upp det där med kaloriskatt.. Hörde på nyheterna imorse att dom gjort en utredning om att införa en kaloriskatt - BRA! Hoppas att dom gör det. Är det någonting jag inte förstår så är det varför vi inte tar krafttag mot fetman? Ska det gå lika långt som i USA eller GB? Man kan faktiskt tvinga ett folk att bli nyttigare! Och om det ändå är någon som blir fet så har personen i fråga förhoppningsvis betalat skatt för magförminskningen, vården för diabetesen eller hemtjänsten den behöver.
Folk var såklart skeptiska till det hela, "alla ska väll ha sitt fria val" var de flestas argument.
Visst! Men då får dom betala magförminskningen själva.

RIP

Det kan inte vara lätt att ha mig som ägare... Jag försökte i alla fall men nu får nu vila i frid

Neggo

Är duuuunder förkyld!! Det snorar och hostas nått så kopiöst! Jag kan knappt andas på natten med en näsa som bara förstoppas i en rasande takt och en hosta som inte vill ge sig :/ FY!
Idag ska jag tillbaka till Ume, det känns också lite sådär, från 20 grader och gröna björkar till slask. Jag vet att jag har en ganska negativ ton men det känns verkligen pyton. Jag har verkligen fått mersmak för ledighet nu...

Nej nu ska jag gå och packa och rycka upp mig lite!

Tomato

Nu är jag hemma, blev dundersjuk i halsen igår men det har lagt sig lite idag och övergått mer i snuva. Har gått i skogen med en vovve, tittat på granbarkborre angrepp som vi tyvärr har fått känna av och suttit i solen och läst en bok. Ser nu ut som en riktigt solmogen och go tomat :P

Vi har vitsippor, koltrastar, en sjö som går upp och toffsvipor i värmland! Jag <3 Våren!

Home

Fixar och donar med musik inför resan ner till värmland, tråkiga papper och ska snart börja packa för snart drar jag till värmland för att ta det lugnt i 10 DAGAR!!! =D
Jag behöver verkligen det, hela kroppen har lagt av lite nu, det har helt enkelt vart lite för mycket. Jag tror jag är en sån som behöver komma hem från jobbet kl fem, äta mat och bara ta det lugnt och stänga av allt. Kunna gå ut med hunden, ta en ridtur i skogen eller bara sitta i solväggen med en kopp kaffe. Jag är en lantistjej helt enkelt, men förhopningsvis ser mitt liv ut så igen om några år.
Men jag ska inte sticka under stol med att jag också är en partybrutta som älskar att kunna gå ut på helgerna och bara släppa loss! Och när jag sitter där i solväggen om 10 år så kommer jag nog ändå vara tacksam för allt jag gjorde när jag var ung.

The milf is back

Går omkring lite småbakis i min favvo-milfoutfit här hemma.

Är lite på som små rosa moln... Klarade både kvist och virkestentorna igår och fick reda på att jag klarade matematisk statistik! Min akilleshäl, den är borta med en fin liten 4:a på pappret! Så visst var det anledning att fira med en fantastisk utgång igår!
Nu ska jag städa och tvätta, har liksom glömt lite att jag ska hem snart och behöver packa och greja.
Ikväll blir det middag med vårt billag inför norra sverigeresan, vi har lite planering att göra.

RSS 2.0