twentyfourseven

Det föregående dygnet har jag varit vaken näst intill 24 timmar då vi på lördag morgon begav oss ner till Sundsvall på moddiga vägar för att spela våran sista serie match. Vi hade inställningen att det här ska vi ta med 3-0 i set så att alla spelare kunde komma hem i tid till respektive party som väntade på oss:)
Men det blir ju aldrig som man tänkt sig och 2,5 timmar senare hade vi vunnit en riktig nagelbitare till fem settare.
Vi gjorde en hel fantastisk vändning när vi låg under med två noll och alla var näst intill gråtfärdiga (av lycka) när motståndarlaget slog den sista bollen i nätet.

Jag som hade planerat att vara tillbaka SENAST kl åtta kom till Elina helt ofixad halv tio:/ Men vi lyckades styra upp ett riktigt party och klockan fem på morgonen kom jag i säng. Eftersom min kropp blir helt knas när jag dricker, kvittar om det är mycket eller lite så vaknar jag alltid tidigt och är über pigg och så var det även idag. Kl hal nio efter knappt tre och en halv timmes sömn vaknade jag! Är det bara jag som har det problemet?!

Jag har precis kommit hem från en volleybollmatch nu och snart kommer Filippa för att styra upp lite plugg:)

Final four i Degerfors

Nästa helg åker jag till degerfors med tillsammans med mitt härliga volleybollag!=) Jag är så otroligt glad att jag får följa med, det finns ju så många duktiga spelare att välja mellan.  Så om jag har några vänner i värmland som läser det här får ni gärna komma och heja på ;)

Final-four är ett GP-liknande finalspel för lagen i vårettan.
Seriesegrarna för damer och de två bästa från varje serie på herrsidan gör här upp om medaljerna. Segraren har möjlighet att kvala till Elitserien då man i en avgörande match på bortaplan möter andrarankade laget från Allsvenskan


Nämnde jag att jag bara är liiiite nervös?

Och varför är inte detta en OS gren längre??



Det här är ju mer underhållande än skidskytte!

Lillpojken ska impa inför webbcam

Pricken över i:et är när han ropar på mamma:)



Fann den på Stina Lees blogg

Placebo och Sigur rós

Det är dom här låtarna som får mig att gå ner i varv och tänka efter..




Humor

Klockren!

Vinst mot serieledarna Skellefteå med 3-0!

Jag är så himla glad nu att jag knappt vet vart jag ska ta vägen, vi vann mot serieledarna med 3-0 i set! Tjejerna spelade grymt bra och en speciell eloge till Ellen och Julia som lyfte hela laget =)

Egentligen skulle jag inte spela överhuvudtaget men jag gjorde ett inhopp och spelade hela sista setet. När vi ledde med 24-23 så skulle jag serva och jag var så nervös att jag körde på underarm... Rakt i nät! Grattis Hanna! Men vi lyckades vända till vinst ändå.

Och en annan bra sak är att jag knappt har ont i benhinnorna längre, me <3 mina nya skor



Det kanske är äckligt att pussa svettiga skor men så mycket tycker jag om dom!

Håll tummarna!!

Ska snart iväg på match, kommer nog inte spela mycket men det är en superviktig match så håll tummarna så att vi vinner!! Om vi vinner den här matchen får vi åka till degerfors i början av mars och spela final four!

Serietabellen


Vill ha!

Det är ibland (ofta) frustrerande att vara student, det är så mycket jag vill ha men inte har råd med!

Hur kul är det att lägga 550kr på linser (som dessutom inte har kommit än efter två veckor) när jag egentligen vill ha det här...





Match helg och benhinneinflamation

Hejsan!
Idag är det studentsportardag i Umeå, alltså ingen idé att gå till ett överfullt IKSU för styrketräning. Det och simning är ungefär det enda jag kan göra just nu, mina benhinnor har sagt att det får vara nog så jag går på ibumetin kur och vilar dom den här veckan.

I helgen så var jag iaf med på matchen mot Vännäs, vi vann med 3-1, alltså en trepoängare till oss!!! :D Även om vi för det mesta saknade energi på planen så lyckades vi iaf och det var många ljusglimtar i spelet energiförlust till trots. Jag satte relativt många block och en tjej i laget som jag lyckades krocka med (vi dök efter samma boll) och som fick sig en rejäl smäll i huvudet gjorde många super servar och anfall trots sin yrsel!
Till helgen väntas en viktig match mot skellefteå som leder vårettan så håll tummarna för oss!

En liten parantes... Jag tyckte det var lite underligt i Vännäs sporthall, dom hade dragit en stor publik (ur volleybollsynpunkt sett) men det var tyst som graven. Jätte trisst, även om det inte var våran publik så är det ju kul med lite drag.

Nej nu ska jag städa lite och sen bege mig till strömpilen för att leta ytterligare en födelsedagspresent.

Tack och hej, leverpastej

Nada, no, njet energy

Jag orkar inte träna ikväll, jag är så jäkla trött! Får inte träna volleyboll nu för mina benhinnor men jag borde ju gå och simma, styrketräna - göra något istället för att sitta hemma. Men jag har absolut ingen energi. Det värsta är att jag vet att jag får mer energi om jag faktiskt går och tränar... Men hur får jag energin att gå dit!? Gha! Dagens I landsproblem.

Men nu har jag iaf fått tummen ur och köpt nya skor! Det blev dom här:


Så 1000 kr fattigare hoppas jag att mina benhinnor snart mår bättre =)

Party all the night

Igår blev det party med Karro och hennes vänner, dom kom hit på lite förfest för att sedan dra till corona.

Karro är nog den mest sprudlande människa jag har träffat! Vi träffades på en resurs matte lektion en grå eftermiddag i november men livade upp den genom att gå på EPP tillsammans efteråt:)


Anyway... Vi stod i kön till corona som var absurt lååååång, jag hade aldrig träffat tjejerna förut som jag var ute med och några "idioter" till killar stod brevid oss i kön. Jag trodde jag skulle krackelera när en av killarna försökte vara häftig och pratade om hur lame det var att stå på listan till corona (karro försökte få in oss på listan) och för att citera "Innan du börjar skryta om att gå basåret så ska jag säga dig att jag är inne på mitt fjärde år på energiteknik programet", jag hade knappt hunnit öppna munnen men det var liksom droppen. Jag tänkte inte betala hundra kr för att spendera en timme innne på köttmarknaden så jag vände mig till tjejerna och sa att jag tänkte gå till origo och frågade om det var några som ville hänga med. Fick med mig två till tjejer. Ingen av oss kände varandra med vi hade skitkul! =) Det blev en lyckad kväll!


Kommer inte ihåg vad dom hette tjejerna;) Men jag diggar den blondas frilla!

Livstecken

Tjohop! Mkt har hänt, jag har vart i Malta, tagit det lugnt och fått en masssssa kramar från en go Lottie som vuxit som en tok! Saknar busungen som bara den och fick även en seriös förfrågan att komma tillbaka till sommaren för att jobba. Men det går inte, jag måste tjäna pengar i sommar... Det är svårt att säga nej ibland.

Här i Ume så är det ungefär en meter snö, plugg och en massa volleyboll på agendan. Vi har utökat träningen till fyra träningar i veckan och jag flåsar som en blåsbälg - vad hände med kondisen???
En tjej i laget frågade om jag inte ville följa med henne före träningen och springa i 45 min!!!??? Hehe, sa jag och förklarade att jag nog skulle vara helt död på själva träningen. Vilken jäkla kondis hon måste ha!
Imorgon eller på lördag ska jag inhandla ett par nya volleybollskor för det går verkligen inte att spela i sex år gamla skor, som gräddet på moset så har jag förutom mina paja benhinnor fått ett knasigt knä... Det var ju inte riktigt meningen att det här med volleybollen skulle bli så seriöst men jag har verkligen börjat gilla laget och spelet blir bättre vilket gör det hela roligare :)

Nej nu ska jag hoppa in i duschen, TACK för mina födelsedagspresenter och TACK till mina underbara vänner som kom förbi på födelsedagsfika - det förgyllde dagen :)

RSS 2.0