Skogstokig?

Nej, bara galen i skog..
Sandra och jag var ute och gjorde myrmarkerna osäkra. Det är all aktion jag får en fredag innan match.


Nu är frågan, vad gör man med tranbär?

Hösten

Vet ni hur mycket jag hatar höstmörkret och vad det gör med mig? Jag är så jäkla trött på att allt ska kännas så tungt. Jag har ett fantastiskt liv med fantastiska vänner men allt ska ändå kännas jobbigt?
Jag skulle behöva en mental coach som gör livet värt att leva på hösten, det skulle vara fantastiskt.

Nej, positiva tankar! Idag fick jag spela beach vilket alltid är underbart! Snart är det jul och det blir mys och på fredag blir det middag och fest med ett gäng underbara tjejer <3

Jag kanske borde skaffa en whiteboardtavla och skriva upp morgondagens höjdpunkter på...?

Fylld av amerikanska blåbärspannkakor

Nu ska vi ut på loppmarknad och kanske göra en bonitering ute på djurgården i det fina vädret.
Skojjsigt!

Heffa har varit frånvarande

Det har inte blivit blogginlägg på ett tag som min stalker (maja???) påpekade. Men som grädde på moset får ni en nattblogg från stockholm skriven av en salongsberusad Hanna som har svårt att somna.
Jag har varit (är) nere i sthlm på center konferens, blivit lite peppad av en mental coach och Heffa har lyst med sín frånvaro. Jag brukar kallas Heffa eftersom jag ibland (alltid) är klantig som en heffaklump.
Jag är glad att konferensen flöt på som den gjorde och rent inspirations och innehållsmässigt var den över förväntan!
Konferensen slutade efter lunch och jag var sedan slav under min systers styre, hon ville ha gardiner strykta och upphängda i sin nya lägenhet på hammarby sjöstad. Lite tavlor och hyllor fick jag också hjälpa till att sätta upp.
En kul kuriosa om lägenheterna i hammarby sjöstad är att det är som att titta in i akvarium hos grannarna. Jag lovar, varje lägenhet jag har besökt i det här området har samma effekt!
Jag har därför (efter att ha utsatts för nakna bröst av grannen) utmanat ödet genom att gå i trosorna och bytt om framför fönstret i lägenheten till min systers förtret som faktiskt måste bo här ;)
Har även börjat träna på att "gå ner för trappan" vid fönstret men tänker vänta tills prime time imorgon kväll när jag kör huvudnumret!
Ikväll var vi på en värdelös (house klubb/bar)  nära skanstull på söder men innan vi kom dit var det trevligt här hemma med en massa riesling tillsammans med Berit och susanne.
Nu ska jag ge sömnen en chans och säger därför puss och godnatt.

Är jag förföljd av otur?

Idag fick jag tre, TRE smashar i huvudet... Det är kraft i dom kan jag säga! När jag kom hem fick jag migrän + att det gör ont i det där jäkla såret som aldrig vill läka.

Vi vann ingen match men vi var i en grupp på tre, dom två andra lagen i gruppen var i final. Ett lag som kallade sig själva "Rutin" förlorade vi bara med 25-20 i ett set. Dom har spelat på elitserienivå, iof var dom 40+ men det var ändå kul att vi gav dom en match :)

Nu ska jag se på Brüno för att bli på bättre humör.

RSS 2.0