Nå mer kordination klarar vi inte

Jag och Maja körde bodycombat, skitkul och man behöver typ bara hoppa, sparka och slå ut i luften. Maja sa något klockrent om oss när vi var där "Må mer kordinerat klarar vi inte"...
Dagens sanning om dom två värsta heffaklumparna i Umeå!

One crazy night

Kom inte i säng förän vid sex imorse efter en trevlig efterfest hemma hos mig och delade dessutom sängen med tre andra som inte ides att gå hem. Det var inte bekvämt kan jag säga! Men det roligaste är ändå när jag vaknar och ser ett udda kvarglömt objekt...
Jag funderar på att använda det till fruktskål ;-)

Fetvedens vänner

Idag har jag haft en virkesläratenta och funderar seriöst på att beställa hem en t-shirt....
fetved är skithäftigt!

vackra Värmland

Städar min dator och kollar på gamla kort hemifrån, dessa är på mig och min familj hemma hos mamma och Gunde bara någon dag efter att jag kommit hem från Island 2008.
Hela syskonskaran, den bästa av alla <3

Jag och sis


Mammsen


Utsikten hemifrån


Kalle tycker det är lite kyligt :)


Ska bli skönt att komma hem över påsk :)Tvåtaktsolja och brasrök

Det är vad man luktar efter en helg med korvgrillning, pimpling och en massa skoterkörande:) Det har varit helt underbart, jag är så glad att Sandra drog med mig ut till hennes gård!
Trots dåliga nyheter på söndag eftermiddag så hade jag en bra söndagskväll tack vare goa vänner som alltid kan få mig att känna mig bättre och en Sandra som erbjöd sin farmor och farfar som kompensation för den jag förlorat, jag kanske faktiskt tar det erbjudandet!

Back to nature

Först av allt, jag klarade ekonomitentan! Det var längesen jag kände en lättnad av den kalibern! Nu kan jag verkligen slappna av (iaf tills tentan i virkeslära nästa vecka).
Om en halvtimme kommer sandra och hämtar upp mig, vi ska till hennes stuga i Ö-vik för att bara njuta av naturen, komma bort från ume, plugga och kanske lite skoteråkning och pimpling (om den sibirska kylan vill ge med sig lite) :)
Ha en bra helg! Puss

Svinkallt!

Permafrosten har tagit umeå i ett järngrepp! Imorse var det -24 grader och vind, jag trodde jag skulle förfrysa ansiktet den lilla promenaden till Östra paviljongen.
Tydligen ska det vara så här ett tag nu :/
Idag skrev jag tentan i skogsekonomisk grundkurs, en av dom mest ökända tentorna på jägmästarlinjen och jag måste säga att den förtjänar sitt rykte. Hur det gick står i stjärnorna...
Nu ska jag gå in i dvala.

Ångest deluxe

Imorgon ska jag tenta av den värsta kurs jag läst (än så länge), jag är typ 97% säker på att jag än en gång inte kommer att ha marginalen på min sida, jag är singel och det är alla hjärtans dag... BLÄ! BLÄ! BLÄ!
Någon som har lust att sitta och pimpla vin med mig imorgon kväll för att glömma misären??

Upp och ner

Ena dagen känns det som att det här kommer gå bra, andra känns det som att jag bara kan gå och gräva ner mig för det här går åt helvete. Dett blir inte bättre av att gå in på förra årets kurhemsida och se att endast 24 elever klarade tentan förra året, alltså 24 av 80.... Ekonomin kan gå och ta sig där inte solen skiner! Men än är det 3 dagar kvar och jag ska snart gå mot skolan igen.
Tog en bild från Moa, en ögonblicksbild faktiskt. Man blir knäpp av tentaplugg ;)
Alex jag och Buster

Skiftesnatta

Igår jobbade jag på min första sittning, skiftesnatta då det blir ett skifte i alla poster i kårstyrelsen. Det var riktigt trevligt och det är sällan det är så kul att arbeta som då jag känner många av gästerna och alla är glada.
Men det var ett otroligt slit! Vi började kl 16:00 på eftermiddagen med att göra iordning allt och sen var det fullt ös med servering, disk, insläpp, spytorkning m.m. Strax efter kl 4 inatt kom jag hem och vaknade kl 11 imorse, därför är jag lite trött just nu.
Här är några bilder som jag tagit av Maja från facebook!
Här är föresten den berömda wombaten! Han som är värd 50 000 kr och blev snodd av ekonomerna. Men nu är han tillbaka!

Kalla

Har en riktigt söt liten jämthundsvalp här på besök, lilla Kalla:) det första hon gjorde var att kissa på min vita matta och spy i närheten (som tur var inte på!) min hallmatta - men med dom valpögonen går det inte att bli sur!
Efter en promenad med en massa människor att hälsa på, cyklar att skälla mot och säkert 7 hundar att morra lite åt ligger hon och snarkar på golvet.

Ikväll är det skiftesnatta sittning, jag ska jobba på den men det lär bli väldigt roligt!
Ha det!

Grooming

Ikväll har varit en riktig grooming kväll, ögonbryn har blivit plockade, ben rakade, ansiktsmasken har varit på och till och med naglarna fick sig en omgång!
Till och med en jägmästartjej bryr sig om sånt;) Att jag har klickat hem ett par superläckra fjällrävenbyxor kan vi prata tyst om!
Jag måste säga att jag är så glad! Jag har världens mest underbara vänner som förgyllde min födelsedag i dagarna två med underbart sällskap och fina presenter <3 Jag hann till och med glömma bort att jag fyllde 23!
Det ultimata skulle ha varit att ha min familj här också men idag har jag beställt resa hem över påsk och blir hemma hela 10 dagar!
Idag har jag varit i skellefteå med Evelina och jobbat för SLU på skellefteå camups högskolemässa. Det var riktigt kul :) Trevligt att lära känna Evelina bättre också i och med 4 timmars bilresande. En oerhört klok kvinna, att hon dessutom är en morgonpasset fan deluxe ger henne extra +
En tyvärr ganska otydlig bild men här är hon!
Nu ska jag snart krypa till kojs, ha det bra!

RSS 2.0