Jägmästarklassen

Ikväll var det grillning på skogis kårhus, eller det bjöds på hamburgare, ingen sa välkommen, ingen sa något utan vi fick bara sätta oss och prata med varandra.
Vilket var ok för dom jag satt med var alla riktigt trevliga. Många tjejer har också kommit in vilket var kul! Det här blir nog bra det!

Tillbaka i gamla vanorKaffebryggaren puttrar på, jag har varit ute och sprungit (försökt i alla fall) och det är hopplöst ostädat (som det kanske syns i bakgrunden). Men jag har en ordning i kaoset och imorgon flyttar karro in i min pyttelilla etta, läget är under kontroll... Tror jag...

Jag förutspår ryggskott...

Förstår inte hur kläder kan väga så mycket! I och för sig har jag lite mer grejer men två månader av samlande gör att jag nu har två väskor som jag knappt kan rubba som jag ska försöka transportera till umeå imorgon. Vojne säger jag bara....

Ni får gärna skicka mig lite styrka imorgon, helst fysisk ;)

Anhörig....

Jag funderar på att bilda en stödgrupp, en stödgrupp för anhöriga till politiker.

Bakom detta finns en historia, eller snarare flera historier men jag kan berätta vad som hände igår..

Många säger att jag och min syster ibland är läskigt lika varandra, vi brukar bara skaka på huvudet och tycka att det är att gå liiiite till överdrift.
Men igår när jag hade anlänt till karlstad från göteborg var jag inne på apoteket innan mitt nästa tåg gick för att köpa linsvätska. Marie hade varit i karlstad några timmar tidigare och kampanjat.
Jag går där bland hyllorna och försöker hitta min linsvätska när jag hör att två killar som står brevid mig börjar prata högt om vilken skitpolitik Maud Olofsson och centerpartiet för. Jaha, tänkte jag och traskade vidare bland hyllorna samtidigt som killarna hela tiden följde efter och fortsatte sin konversation och sneglar på mig titt som tätt. Då inser jag att dom tror att jag är Marie!
Dom stannar där inne och pratar högt och tydligt tills jag äntligen hittar min linsvätska! Tror inte ens att dom skulle köpa ngt för jag såg dom inne i duvanhuset när jag gick in på apoteket.
Antingen tror dom nu att Marie är den mest ignoranta personen i värmland eller så (förhoppningsvis) har dom inset sitt misstag.


Jag är faktiskt ganska nöjd med att inte vara politiker för om det faktiskt hade varit mitt jobb som dom total dissade hade jag nog tappat humöret, bara en aningens!

Jag igår                    Maries (ganska ny bild)

Det är roligt att dom tror att hennes hår har växt en decimeter sen sist ;)


RSS 2.0