Uppdate

Hejsan, hoppas helgen vart bra! :)

Nu sitter jag i Plymouth, har precis kommit in fran en dagstur till havet och i brist pa annat sa tankte jag att jag uppdaterar er om hur den omtalande balen var.

Hela grejen var helt enormt stor, dom hade salt ungefar 3000 biljetter och det tog plats ute i ol talt, inne pa klubbar och utomhus scener. Dom hade aven karuseller som var gratis!!! Wiiie :)
Hela nio timmar spenderade vi dar, alltsa nio timmar i klanning och satan vad jag fros! Men jag kan anda saga att jag gillade det.

+ Karuseller
+ 1,90 £ per drink
+ Headphone disco (helt sjukt, man far ett par horlurar med tva alika kanaler med alika musik, typ rnb och indie. Sen dansar man och sjunger som en idiot - det roliga ar att ta av sig horlurarna och hora alla sjunga for utan horlurara ingen musik)

- Kallt!
- Klanning

Klantig som jag var sa glomde jag kameran men jag far bilder av Matt som jag lagger upp senare :)

Summan av kardemumman, det var helt klart en upplevelse att ga pa student graduation ball i England ;)
Fast jag masete saga, det ar en helt annan grej att ga ut ensam tjej i ett grabbgang, kul men man blir trott pa dom efter ett tag!
Jag fick bokstavligen dra dom ut i det fina vadret idag, dom satt och spelade worms till klockan 2!! Tack gud att jag foddes som kvinna!

Nu ska jag snart hoppa pa taget som tar mig tillbaka till Bristol (hall tummarna att jag inte somnar och hamnar i Edingburgh) och fa en god natts somn inte i en soffa och inte med en snarkande hardracker i samma rum.

Cheers

Sex med delfiner

Jaha, nu ar jag annu mer almannbildad....

http://www.atforumz.com/archive/index.php/t-135844.html

En sak ar i alla fall saker, jag ska inte simma med delfiner

Stinko har en stinkande huvudvärk

Jag har precis kommit hem efter en hel eftermiddag i solen nere på stan med Mathilda och Liam. Myyysigt:) Vi satt vid vattnet och åt lunch samtidigt som Mathilda blev helt livrädd för en svan. Hör och häpna så var jag ko lugn!

Och vet ni... Idag har varit en av dom bästa dagarna i mitt liv... När jag köpte skor till kläningen förra veckan så fick jag en strl för liten så idag skulle jag byta dom. Samtidigt som jag köpte dom förra veckan fick jag en 20% rabatt kupong på new look så jag köpte en liten kuvertväska idag för 6 pund samtidgt som jag ändrade skorna. Men han som stod i kassan slog samman summorna 20 + 6 £ och drog sedan av 20% av det även om det bara var dom 6 punden jag skulle betala - hänger ni med? Så när jag skulle betala behövde jag bara pröjsa 80 p för väskan!!!!! Haha!:D Helt fantastiskt så jag var på som små moln.
Och för att göra dagen ännu bättre så när vi kom ner till vattnet stod det en tjej där och delade ut gratis chocklad!!! Wawawooom!! Och Hanna har upplevt en av dom bättre dagarna i sitt liv.

Jag har även varit duktig och postat min röst på Marie Wickberg i EP valet samtidigt som jag även postade mammas morsdag kort.

Ikväll ska jag sitta barnvakt och imorgon så bär det av till Plymouth för bal.

Hade

Stinko

Nu ligger jag i sängen och luktar apa därför att jag har haft brun utan sol på mig, varför måste det stinka så? Varför!? :/

Annars då... Jovars, det knallar och går - har deltagit i en picnic idag tillsammans med Lottie. Det var tre mammor och tre pojkar - Lottie har kommit fram till att hon inte gillar pojkar.
Hon är en klok tjej!


Skydd?

Satt och skummade igenom aftonbladet och fick upp ögonen för den här artikeln om en våldtäktssäker trosa.
Jag har aldrig riktigt reflekterat över att det ens finns en risk att jag blir våldtagen innan jag flyttade till en storstad. Jag tyckte att pappa var riktigt jobbig när han inte lät mig som 17:åring gå ut på fryksdalsdansen bara för att han var orolig men nu har det börjat gå upp för mig. Det är mer än en gång jag varit rädd här i Bristol, jag har haft främmande män som följt efter mig och känt rädslan över vad som kan hända en mörk kväll när jag går upp till affären för att köpa en chokladkaka. När jag ute och joggar är det inte som i dom värmländska skogarna där min största fara är älg eller om jag har riktigt otur björn. Nej här kastar jag en blick över axeln ett antal gånger när jag springer i ett område med mycket buskar, jag har ett överfallsalarm med mig ifall att jag stöter på en galning - vet ni hur skönt det skulle vara om tjejer fick ha pepparsprej på sig? För hur mycket hjälper igentligen ett högljutt alarm eller ett par nycklar i handen?

Jag undrar egentligen om killlar förstår hur jäkla jobbigt det kan vara att känna sig försvarslös? Jag hatar den känslan, det är det värsta jag vet med att vara tjej - förvarslösheten. Nej killar/män kan inte styra tjejer som dom vill för våra villjor och mentala styrka står i samma klass men sen finns det de som inte tål det och då är det lätt att ta till våld va? Jag menar de som våldtar och misshandlar kvinnor måste vara de som är psykiskt störda och vill kontrollera någon och vad är enklare än som man ta den fysiska kontrollen över en kvinna?

En av mina största rädslor är att bli tillsammans med en man som börjar misshandla. En av Lou's bästa vänner är en otroligt stark och rolig kvinna. Hon är en sån som alla gillar, har ett bra jobb och är smart - en sån som är för smart att bli tillsammans med en hustrumisshandlare kan man tycka? Hennes ex man började misshandla henne på deras bröllopsnatt.

Nej, rädsla är den värsta känslan. Som tur är kan man nog med säkerhet säga att 95% av alla män är ganska så schyssta typer men man kan ju aldrig veta vem främlingen man möter på gatan är...
Om jag hade fått bestämma så hade inte majoriteten av alla våldtäktsdommar slutat med ett friande, det hade varit förbjudet att fråga tjejen vad hon hade på sig under kvällen, hade hon stringtrosor? Var hon full?
Dessutom hade inte personer som dom i pirate bay fallet fått ett års fängelse och 30 miljoner kr i böter samtidigt som en våldtäktsman i snitt får sex månaders fängelse och 50 000 kr i böter - det är sjukt.

Nej trosan kanske ska inhandlas, man kan ju i alla fall inte anklagas för att ha för sexiga underkläder i en rättegång om olyckan skulle vara frammme.

EU val

För er som inte bestämt er för vem ni ska rösta på, läs det här :)

Hej!
Den 7:e juni är det val till Europaparlamentet. Du har fått det här mejlet av en kompis som kommer att rösta på mig. Jag behöver en hel del stöd, och ganska många personkryss för att komma in i parlamentet. Därför har jag bett vår gemensamma kompis att skicka detta mejl vidare. Jag vill nämligen passa på att berätta lite om vad jag vill jobba med i EU.

Jag kandiderar för Centerpartiet och står på plats 4 på listan. Jag är övertygad om att EU behövs för att lösa de frågor som är för stora för oss att besluta om i Sverige. Det kan till exempel handla om att minska utsläppen av koldioxid, att främja fred i världen, att ge kvinnor och män samma rättigheter eller att se till att din utbildning värderas lika i hela Europa.

Jag tror på Europas möjligheter och kraft att förändra världen. Det betyder inte att jag tycker att EU är perfekt. EU ska inte pyssla med allt, men bli bäst på det man väljer att göra. EU:s osolidariska handelspolitik behöver förändas och murar mot omvärlden behöver rivas.


Europa behöver vara öppet, och som Europaparlamentariker vill jag jobba för att:
• Arbetskraftsinvandringen till Europa på sikt ska släppas fri
• EU ska ta ett gemensamt och solidariskt ansvar för asyl- och flyktingpolitiken
• Ipred-direktivet ska slängs i papperskorgen, EU bör inrätta en Europeisk integritetsombudsman.


Europa behöver vara grönt, och som Europaparlamentariker vill jag jobba för att:
• EU:s handel med utsläppsrätter ska omfatta alla företag och på sikt bli ett globalt system. Det ska kosta pengar att skita ner.
• EU ska ge mer pengar till klimatbistånd. Det hjälper fattiga länder att ställa om till hållbarhet. Biståndet ska också inriktas på entreprenörskap och hjälp till självhjälp.
• Eu bör inrätta en europeisk miljödomstol som har rätt att döma både länder och företag


EU behöver vara jämställt, och som Europaparlamentariker vill jag jobba för att:
• Abort ska bli en rättighet i Europa
• Kvinnors representation i EU:s beslutande församlingar ska öka
• Fler kvinnor i EU ska ha ett jobb att gå till. Att bara 60 procent av kvinnorna i EU finns på arbetsmarknaden duger inte. Ambitionen behöver höjas.

Jag hoppas att du går och röstar den 7:e juni, dina åsikter och din röst gör skillnad i EU. Vill du veta mer om vad jag tycker, gå in på www.mariewickberg.se, eller skicka ett mejl direkt till mig på marie.wickberg@centerparti
et.se

Trevlig sommar!
/marie


Marie Wickberg

snart är midterm break över!!!!!

yay! Jag hata lov, det är så jobbigt att ha ungen springande hemma konstant. Hon är också som en duracellkanin som kräver konstant uppmärksamhet. Hur klarar ni föräldrar skolloven?

Men imorgon är det torsdag, sen är det fredag och då är det helg!:)

Till helgen ska jag på bal, jajamensan! Jag ska vara en kompis dejt på hans universitets bal - hade inte hjärta att säga nej men det ska nog bli kul! Hur många svenskar får gå på på en englesk universitets bal?

Nu ska jag se på Desperate housewifes!
Over and out

Bloggtorka

förlåt för den dåliga uppdateringen, jag har haft saker att skriva om men jag bara orkar inte - att sitta och skriva framför datorn är inte prioritet nummer 1 och jag ska vara så ful att jag snor bilder från  Carolin och Sofiee för att lägga ut här;)

Helgen började med en Curry framför Bridget Jones dagbok på fredag med Lou för att sedan övergå i en mer galen lördag.

Dagen började med att sitta barnvakt för Lottie samtidigt som jag kände mig extra PMS:ig och i behov av en drink helt enkelt så när det var dags att möta upp med tjejerna kändes det som ett hallelulja moment!! HELG!
Lou höll på att krypa ur skinnet efter konstant fnittrande från oss i sex timmar, mer på ett skämtsamt sätt över att hon kände sig gammal men jag tror vi blir lite tystare till helgen;)

I ett infall så bestämde jag och Sofiee oss att slinga håret och tvingade stackars Mathilda och Carolin att göra dom på oss men jag måste säga att det blev bra! Även om jag inte är sådär jätte van att vara så här blond:)

Så jäkla snygg bild:D

Vi drog i alla fall iväg runt halv 11 efter att ha insett att bussen redan gått och jag försökte förklara för resten av gänget att det inte är någon idé att springa. Istället hoppade vi in i en taxi där vi satt och förhörde en stackars pakistansk taxi chaffis om livet i pakistan och the UK tills vi kom fram till The syndicate för att möta en stor besvikelse... FALSK MARKNADSFÖRING! Man betalade 5£ in och skulle få 10£ att dricka för men man fick bara använda en 1£ kupong per drink, hrmm... Men det stoppade oss inte från att ha kul och tillslut visste hela nattklubben vilka vi var - "The swedish girls!"


Grrrr... Hot Swedish girls! ;DJag behöver kanske inte säga att jag vaknade upp med ett bultande huvud efter den natten samtidigt som jag hörde en massa youtube klipp från parlamentet i bakgrunden. Dessutom ville ingen vara ödmjuk nog att öppna fönstret för att släppa in luft - fy på er;)
Men dagen var alltför fin för att slösa bort i en säng så efter två starka doser ibuprofen var jag fit for fight och tog med tjejerna på sightseeing!Vi gick först till Clifton suspention bridge för att sedan äta lunch i en park vid clifton village, mysigt:)Sofiee var riktigt rädd för höjder och ville inte kliva på bron medans jag försökte göra det lite mer spännande och lossa på bulten
Fast jag har full förståelse för henne.

Sist men inte minst drog vi till hamnen (bilderna lite ovan) och strosade vid vattnet.

Nej nu kära vänner ska jag sova, Natti!

Träningsvärk

Sitter här med värkande leder och är riktigt trött. Egentligen har jag inte tränat överdrivet mycket idag, bara en promenad på morgonen och lite styrka hemma men ändå så känner jag mig helt slut i hela kroppen! Men knoppen är på topp!=) Konstigt att man kan hålla sig så pigg genom att sluta med kaffe... Kaffe brukade vara mitt bränsle förut.

Annars har det varit en ganska skön dag idag, avslappnad och härlig. Jag följde med Lou till poolen med Lottie medans hon hade dyklektioner så jag och Lottie kunde simma :)
Lottie är helt galen i vatten! Hon är inte en liten fjompunge som klänger sig fast utan hon bara kastar sig i! Det är riktigt kul!

Ikväll ska jag och Lou ha en curry kväll med Bridget jones dagbok, hon fann första filmen på vinden idag. Funderar på att gå och köpa chocklad, bara för att jag varit så duktig denna vecka med GI och träning :P

X


Woho!

Jag har tjänat nästan sju kronor på den fonden jag köpte för två veckor sen:P

Jag kommer bli rik!

Klant Hanna

Jag har lyckats att panga ännu en grej, denna gån en tallrik... Pyton, vet inte hur många glass jag lyckats paja i detta stackrs hushåll!?

Annars har min dag varit bra förutom en ganska humörsvängande going all teenager Lottie, vädret är fortfarande toppen :) Imorgon ska jag börja arbeta på min solbränna, sen ta hand om Lottie och till sist kanske det blir bio - spännande liv!

 XoXo

Våt dröm...

Nej inte om hajar denna gång men starbucks kaffe på bag in box! Ni hörde rätt! 2,8 liter hett starbucks kaffe i en box, bara att tappa upp. Woooow

Läs här -----> http://www.bortabra.se/Blog-1/

By the way...

Hajdrömmarna fortsätter och tydligen betyder det att jag har falska vänner...Så erkänn nu om ni har något ni döljer för mig ;)

Yay!

Vädret här på andra sidan pölen är toppen och ska vara toppen resten av helgen (jag kanske får färg?!), GI is still going strong även om jag föll för chips frestelsen idag och träningen fortgår. Imorgon tror jag att jag ska stå på vågen för första gången på flera veckor, jag förväntar mig inte underverk men det ska bli spännande!

Lyssnar även på ett av dom bättre soundtracken . Twilight, riktigt bra!


Så bra låt!

Summan av kardemumman - Hanna is on the top!

Det enda jobbiga är att jag börjar inse att jag faktiskt snart sa åka hem, det är bara 56 dagar kvar i England och varje gång jag tänker på det så bara blir det en stor klump i magen. Missförstå mig inte alla hemma, jag saknar er som en tok men England har blivit lite som ett andra hem, jag börjar vänja mig vid folket, kulturen och jag har fått vänner här.
Lottie har också börjat förstå att jag snart ska åka och klänger sig fast som bara den, kramar mig 511 gånger om dagen, säger att det hon gillar bäst här i värlend är att krama mig, säger att hon alltid kommer att älska mig och sakna mig. Varför kan hon inte vara en idiot unge istället så allt skulle bli så mycket enklare? Why!!!?
Jag är så otroligt dålig på farväl, jag kan se mig själv där om åtta veckor på väg till flygplatsen helt svullen och röd i ansiktet av gråt, känslan jag hade när jag lämnade Island vill jag inte uppleva igen - därför bävar jag.Halloween förra året

Men det är ju fortfarande 8 veckor kvar :)

På tal om något helt annat, ni som använder "blogg.se" för era bloggar kan se min storasyster uppe i headern, en liten bild på en mörkhårig tjej och texten handlar om baltic pride =) Ja, jag är stolt ;)

Imorgon åker Ian upp till North tumberland vilket betyder mer jobb (igen) för mig:/ Lou skulle egetligen ha åkt upp på lördagen men råkade av misstag boka flyg för nästa helg istället (jag ska inte skratta för det är ngt jag lika gärna kunde ha gjort) och det kostar 180£ att omboka flyget!!! Om hon skulle köpa biljett för henne och Lottie för den här helgen skulle det kosta 200£.
Så tjejer, det blir en lugn förfest hemma hos mig och ni slipper bråka om vem som ska sova i Lotties säng för ni får trängas på en luftmadrass inne i mitt rum.
Men Syndicate är fortfarande på även om det inte blir ff


Bajsväder

Nu ska jag berätta för er att myten om det regniga, blöta och gråa England är ingen myt. Idag har det bara hällt ner, igår bara hällde det ner och i helgen var det inte mycket bättre. Det är som om sommaren och vintern är dom värsta årstiderna här.
Kommer ni ihåg början när jag var här? Då regnade det hela augusti och sen blev det fint - well it has started again.

Så ingen volleyboll för mig ikväll, utomhussäsongen har börjat men vädret styr, jag tror inte det är någon som vill halka runt på vått gräs.
Funderar på att gå och simma, vill inte sitta i huset hela kvällen när jag har spenderat hela dagen här.

Fan vad duktig jag är! Imorse gick jag en promenad efter frukost, igår var jag ute och sprang och nu ikväll ska jag simma, blev quinoa till maten också! Go Hanna :)

Varför?

Varför drömmer jag så mycket om hajar?

Tredje natten i rad nu! Igår natt så pratade jag till och med i sömnen om hajar, enligt sofie sa jag " Hajarna kommer! Men det gör inget för jag känner dom!"

Någon som kan tyda drömmar?Hey Bruce! How're you?

Back to basics

Nu är jag tillbaka i den avgasfyllda Bristolluften efter en weekend på landsbygden hos sofiee och Carolin. Jag tog tåget ner på lördag runt lunch, en liten rälsbuss som inte sa vilket nästa stopp var och som dundrade som en annan traktor - det kändes som om att vara hemma igen! =)
Klev av mitt ute i ingen stans och såg tjejerna sitta i Billy väntandes på mig. Fösta anhalt var ASDA där vi inhandlalde nödproviant som chips, öl och godis samt lite grejer till middagen för att sedan bege oss mot pool bridge farm där Sofiee bor.

Efter första anhalten så gav vi oss iväg mot cheddar för att käka cream tea. Vi hamnade på ett jätte mysigt mormors ställe där det var som att sitta hemma hos någon att äta och tanten som ägde stället var minst 75 år och bakade allt själv. Cream tea är helt underbart gott, man får en tekanna med te, mjöl, scones och sen fyra olika bitar av sockerkaka. Med sconesen får man hårdvispad grädde som är nästan som smör + sylt = Mums!
Sen bar det av till Clarks village som är ett enormt outlets komplex och the big thing på landsbygden.

Efter en mkt trevlig middag med Sofiees au pair familj - Annika och George så satt vi bänkade framför ESC och....Vad var det jag sa!? Han skulle vinna;)


Jag tror jag är lite småkär, han är ju sååå söt!=)

Komentatorn på BBC får +++++ av fem möjliga i betyg av mig, han kom med kommentarer som...

* Jag tror inte Island vill vinna på grund av den ekonomiska krisen - dom har helt enkelt inte råd, jag menar - se bara på den klänningen!

*Om ni har börjat titta nu så är dom goda nyheterna att ni inte missat Storbrittanien, dom dåliga nyheterna är att ni nu måste se Albanien

*Har inte kosmonauterna någonting bättre för sig än att öppna röstningen? Pratar dom med en tandborste?

*(Albaninens röstuppläsare säger att han inte ska komma med några skämt och dra ut på tiden) Förutom dom stora plastöronen.

*Jag gillade också norges låt för några dagar sen men nu är jag jävligt less på den.

Vi satt och skratta så vi fick magknip (inte alls pga all chips, godis och öl) under kvällen och nästa år tjejer då drar vi till Oslo:)


Efter en natt där jag pratade om hajar som skulle komma men det gjorde inget för jag kände dom så vaknade jag och Sofiee vid 11 utvilade och goa :)
Vi åt en oerhört nyttig frukost med havregrynsgröt så drog vi till Wells som är England minsta stad, den enda anledningen till att den får kallas stad är att den har en katedral så vi var självklart tvugna att gå in i katedralen för sightseeing.


När vi gick där och kollade på underverket så fick vi världens chock när kyrkorgeln och en pampig kör a'la Da Vinci koden började sjunga. Jag och Sofiee med våra hedniska sinnen tog till flykten;)

Tack för en super helg tjejer! Nästa helg blir det paaarty paaarty hemma hos mig! Det är ju FF;)Ibland är det kul att rensa

Då kan man hitta roliga bilder


Den här skickade Sofiee


Jag tror man var 17 - Minnen =)

Barnvaktskväll nr 4

Ikväll gick det inte så bra att hålla sig undan från onyttigheterna, även om jag inte räknar 70% chocklad som så onyttigt men jag måste säga att jag hållt mig ganska så nyttig denna vecka.
Även om det slank ner några godisar ikväll så är jag stolt över mig sälv! Jag har kört GI och det känns skillnad, vet ni vad mer jag gjort? Bara druckit en kopp kaffe på tre dagar!!!!!!! Vet ni vad jag ersätt det med? Grönt, ja GRÖNT te - hur bra är jag va?

Men jag har tränat varje dag, gjort styrketräning, joggat och promenerat - jag vet att jag har börjat vara nyttig ungefär tusen gånger nu men den här gången har jag stora förhoppningar om att det ska lyckas för jag har hittat någon sorts balans, det blir inte halvt svält, halvt svulla utan en balans med träning. Detta ska nog gå kära vänner :)

Men nog om diet och träning! Det är ju egentligen tråååkigt så ni får se reslutatet när jag kommer hem ;)
Jag har tråkigt och sitter och kollar på Katie and peter stateside, meningslös brittisk tv om ett mediåkert mediakåt par, men vad ska man göra om man väntar på Geys anatomi?

blaha blaha... Nej nu ska jag inte tråka ut er mer

Bon voyage

Mer volleyboll

Hanna (en polsk tjej i mitt lag) frågade precis om jag vill spela inomhus beach volleyboll på fredag kväll :) Coolt att spela beachvolleyboll inomhus, sand mellan tårna och snygga killar från city of bristol volleyboll klubb (killarna i våran är inte killar utan snarare gubbar) självklart är jag på!

Måste bara köpa mer tejp till min tumme

Att inte rösta är att spotta på den fredskamp som andra människor runt om i världen slåss och dör för, varje dag.

Nu har jag beställt material för att poströsta inför EP valet. Jag börjar känna mig nervös inför valet, inte för att rösta men för Marie. Hon har ju verkligen en chans att komma in i EP, det känns så stort men det krävs 12 000 röster - ska hon klara det?!

Jag har bjudit in alla mina facebook vänner till facebook gruppen "Marie till Bryssel nu" och jag blev förvånad över hur många som gick med! Tack för stöttningen :)
Det känns bra att jag kan göra någonting i alla fall härifrån England, jag har även visat Sofiee hur man gör för att få poströstningsmaterial efter att ha fått assistans från Carolin.

Rubriken lånade jag från min vän Linnea som i sin tur tog den från ovanstående facebook grupp. Ärligt talat skiter jag i vad ni röstar på så länge det inte är ett parti med odemokratiska värderingar som Sverigedemokraterna.


Reumatismen är på intåg

Nu ligger jag i sängen men voltaren insmort på mina ben som lider av benhinne inflamation. Jag har anamat GI metoden för plötsiligt förbränner man inte som en torped längre utan måste börja tänka på vad man stoppar i sig.
Jag har insett att jag nog är beroende av kaffe i alla fall och har köpt grönt te, vil ju även ha lite antioxidanter i mig för att hejda framfarten av rynkor. Vem vet - dom kan nog ploppa fram snart!
Jag läser min blogg från April förra året och inser att tiden bara flyter iväg och att vissa saker bara känns som diffusa minnen.

Nu har jag varit i England i snart ett år och ska börja planera avskedsfest, varför finns det ingen paus knapp någonstans?


Kanske ska gå tillbaka till den isländska svältdieten med hårt fysiskt arbete? Se vad iform jag var!! Haha:)

You got to love the Britts

Jag har precis sett klart på kvalet för ESC (eurovision song contest), vilken skillnad det är att se det på SVT och BBC! I serige är det blodigt allvar, alla låtar och framträdanden analyseras och man har stenkoll på hela tävlingen.

Här i GB så slänger man ut sig kommentarer som "ni vet väll att på kanal fem så går det ett program just nu om räddningshellikoptrar om ni vill byta"

Eller "Å gud jag tror jag mår illa snart" Som kommentar på programledarnas prestation

En kommentar om sverige kom också med "Det var tur för henne att hon kom med annars hade det blivit upplop i Sverige"

Då såg jag ungefär tio minuter av hela programmet så jag undrar vad för andra kommentarer dom kom med :)

Man måste ju bara älska deras spydighet!


Den här låten tror jag kommer vinna

Natti X

Uj uj vilken helg!

Först och främst - BVC (bristol volleyball club) borde köra en reality show, jädrar vad pengar dom skulle dra in. **** gillar inte *#'#* för att hon hånglade med hennes ex och ditcha henne inför en turnering, club presidenten är ungefär 10 år (mentalt sett) och hör här.... HAR EN LITE SNOPP (hahaha!) enligt en kille i samma lag. *#*#* flörtar med allt och alla och hälften av alla killar i laget (mest Italienarna och fransmännen är riktiga players).
Summan av kardemumman, jag har hört så mycket skit om personer eftersom jag är neutral och säker att snacka med, anledningen till tecknena istället för namn är för att Anna ibland läser min blogg (inte för att jag vill hålla något undan för dig) men jag har lovat att hålla tyst och ni andra vet ju ändå inte vilka det är:)

Volleybollen då... Mitt lag har spelat i en urdålig lokal liga hela året med knappt någon konkurans, det är ungefär en låg division 4 nivå på spelet.
I south west championship så var 8 av 12 lag national leauge lag varav två var level 1 som motsvarar våran elitserie! En av spelarna var en proffesionell beach spelare som precis kommit hem från ett traningsläger i Caribien. de andra tre lagen spelar i South West leauge och sen var det ju lilla vi som spelar i Glouscester leauge. Förstår ni våran schock?

Jaha sa vi, vi får väll helt enkelt bara se till att ge dom en sån tuff match som möjligt och ha kul!

Och vi gjorde det! Herregud vad vi kämpade och slet, vissa av lagen såg riktigt chockade ut när dom bara var före oss med två poäng och faktiskt var tvugna att smasha tre gånger innan vi äntligen missade den fjärde gången.
Även om det inte fanns en chans för oss att vinna vissa matcher hade vi riktigt kul och det var coolt att se dom bästa lagen spela mot varandra - jag är riktigt peppade för att träna ordentligt inför nästa år för det bör ju finnas en volleyboll klubb vart jag än hamnar.Det enda negativa med helgen var att jag har fått en benhinne inflamation och att min tumme är pajad igen. Benen började göra ont för en vecka sen när jag var ute och sprang, jag tror jag måste köpa nya skor:/
Om det är någon som vet hur man läker en benhinneinflamation så får ni gärna tipsa mig! :)

Idag har det faktiskt vart en ganska bra dag, Lottie har varit hur go som helst mot mig, solen sken, vi lekte i en jättefin park och hade en fika med kaffe och kaka:)Klänningen kom också på posten medans jag var ute och hängde tvätt. Blev lite häpen av att Lottie hade öppnat dörren och tagit emot paketet av brevbäraren, haha! Klänningen var dock lite stor över brösten (hrmm) men Lou sa att hennes mamma kommer över helgen och är en hejare på att sy så hon kanske kan fixa det!

Nu ska jag se på rymdfärjan som ska skjutas upp, när jag var liten var mitt drömjobb astronaut, nu är det pilot.

Cheers

Maries kampanj

Eftersom det är en del som har frågat mig om vad Marie står för inför EU valet och jag har varit väldigt dålig på att kunna ge ett bra svar så kan ni se hennes tal här.Glöm inte att gå och rösta!
Det kvittar om det är vänsterpartiet, moderaterna eller piraterna se bara till att Sverigedemokraterna inte får något mandat för jag lovar er att varenda liten Sverigedemokrat kommer att rösta.

ses sen

Nu drar jag till Plymouth för volleyboll en hel helg, skriver igen på söndag!

Ha en trevlig helg!

4 års kalas

Så här ser man ut efter att Ian tyckte det va sktkul att ropa "hey, jag vet en lek! Vi målar Hanna i ansiktet!"Nu sitter jag med rosa örsnibbar och ska iväg till volleybollen, yey

Det blir nog norrland

Läste det här precis, det bådar inte gott för mig - milt sagt. Jadu pappa, du kanske får en dotter som hamnar i Umeå ändå;)

Annars knallar livet på, jag var ute och joggade nu ikväll, ca 4 km på ungefär 25 min. Det kändes bra! För imorgon blir det tårta, Lottie fyller 4 år och det ska firas:) Hon är så söt, tror att födelsedags fén inte ska låta henne få fylla fyra om hon inte uppför sig (jag har absolut inget med det att göra - hehe).

Jag lyckades skrämma upp Lou imorse också, var ju som sagt på bio med Anna igår men eftersom det var röd dag i GB igår så gick sista bussen hem klockan 11, tjugo minuter innan bion slutade. Så jag sov över hos Anna istället och skickade sms till Lou så hon inte skulle bli orolig. Men hon hade självklart glömt mobilen urladdad i bilen så imorse när jag kollade mobilen hade jag flera röstmedelanden från Ian att ringa till Lou så fort som möjligt för hon var hemma och var jätte orolig eftersom hon upptäckt att jag inte kommit hem kvällen innan.
Kände ett stygn av dåligt samvete men jag hade ju ändå hört av mig, Lou var i alla fall inte sur mest bara lättad när jag ringde och förklarade.

Filmen var bra, lite skruvad men helt ok. Det var en riktigt svensk och mörk film men den var inte alls som jag trott, det kändes konstigt att just den filmen fått ett internationellt genombrott. 

Nu ska jag sussa sött eftersom det inte blev mycket sömn natten innan, natti

Vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram

Vilken soft helg jag har haft! :D

I och för sig jobbade jag på lördag vilket var mindre kul, jag och Lottie hade lite meningsskilljaktigheter milt sagt... Men Sofiee kom och räddade mig på sena eftermiddagen med våffeljärnet i högsta hugg! Lottie blev as jobbig och bettede sig som småsyskon gör när man fått en kompis hem och börja grina när jag slängde ur henne ur mitt rum.
Lou blev lite avundsjuk och ville inte åka till Wales när jag berättade att jag skulle ha våffelkväll med tjejerna, jag sa att hon kunde stanna om hon kunde göra sig av med Lottie;) Hon funderade på det men kom fram till att hennes plikter som mamma nog inte skulle tillåta det.

Precis när Lou och Lottie skulle åka iväg till Wales kom Mathilda förbi med vispgrädden och kvällen var gjord! Vi gick upp till Sommerfield och fyllde upp lagret med smör, två flaskor vin, tre påsar chips, två diet coke och mineralvatten (till frasvåfflorna) = svulla kväll!

Efter en mindre katastrof med mineralvattnet som exploderade som en atombom när jag skulle öppna flaskan så kunde vi börja grädda våfflorna, åååå gud va gott det var! På Sofiees begäran gjorde vi också en dubbel sats så vi gräddade våfflor till frukost.

Sen åt vi chips i mängder med vin till medans vi såg på Bridget Jones 2 och hade en kväll med girltalk, vi kom inte i säng förän klockan 4 på natten, sofiee vaknade klockan 8 och konstaterade till Mathilda att hon hade nackspärr (hon fick sova i Lotties säng för hon är kortast) men somnade om direkt efter det utlåtandet så vi sov till klockan 11.

Åt våfflor med Kaffe till frukost för att sedan ge oss av till centrum för att bara fönstershoppa. För att göra våran svulla helg complete åt även jag och Sofiee en ät vad du orkar pizza buffé på Bellas pizza, vi satt där i en och en halv timme och drack fat coke. Sen bar det av hemmåt till tv'n och kex med ost.

Idag sov vi till tolv efter att ha blivit väkta av cloé som slickade mig i ansiktet och utförde några riktigt hårda tasstramp på mig, den katten är allt annat än graciös.

Nu har Sofiee åkt hem och jag sitter här ensam, har läst en del i mammas GI bok efter att ha haft lite dåligt samvete över helgen och sen ska jag ner till stan för att möta upp Anna. Vi ska se den här filmen...

Det är ganska coolt att en svensk fil går på engelska biografer.

xxx

Det går ju bara inte!

Nej jag måste ha goooodis, eller glass - mmm Ben&jerrys.... Fan också, jag kanske ska sätta på mig dom tajtaste jeansen som en sorts sporre? Men varför ska det vara så farligt att gå upp i vikt?

 

Krona eller klave - Klave

 

jepp, it's set, the ice cream is mine!


Yeeeey!!

Jag slipper åka till Wales den här helgen!!! Lycka! Iof måste jag jobba imorgon men jag slipper campa (tror jag ska börja tro på gud nu för det verkar som om mina böner blir hörda).

Ikväll ska jag försöka avlusta den där Lisbeth Salander historien, Adios

RSS 2.0