Stockholms blodbad

Köpte ett grisöra till Tea ikväll, kommer aldrig göra om det misstaget. Fy f*n vad det stinker och är äckligt men hon uppskattade det. Efter en timme gick jag till köket för att kolla läget med fröken skön som hade tuggat i sig nästan hela örat och hela köket var ner-blodat, en kind-tand hade fått sätta livet till och Tea var helt blodig. Mysigt! Men det lär väll upprepa sig utan grisöra till hjälp, får moppa golven lite extra under den här perioden. Första snön hade kommit i morse, det var bara lite lätt puder på backen men det var gôr spännande! Annars händer det inte mycket i våra liv för tillfället. På Torsdag åker vi upp för långhelg hos Kalle i Lule, det kommer bli spännande då det finns en annan hund i lägenheten men jag hoppas att det inte är extremt intressant hela helgen för henne ;)

nybadad

Fröken skön har haft en spa-dag med borstning (inte populärt) kloklippning och bad. Efter det är det mys under mattes flecetröja i soffan.
,
Jag borde göra detsamma,
alltså spa-dag. När man är hemma med valp är det mycket man skiter i;) Lär ju bli värre om jag någonsin klämmer ut en unge!

Less

Ibland är jag så less på att vara student! Även om man försöker så är arbetsbördan alltid ojämn, kvittar hur jag lägger upp mitt plugg så sitter jag veckan innan tenta med tok-ångest och migrän. Man kan få en bok på 700 sidor med engelsk text med uppmaningen bara läs... Jahaja, när får man läsa en bra pocket igen? Jo sommaren. Och på sommaren, det här med semester kan man ju bara glömma - vart ska man annars få pengar från? Det här med pengar... Vart försvinner dom? Funderar på att få någon sorts ätstörning för att dra ner kostnaderna för mat för jag behöver faktiskt en vinterjacka i år (eftersom jag inte äger någon och bor i norrland.) En ny dator skulle också behövas, ber varje gång till högre makter när jag trycker på ON knappen att den faktiskt ska starta. Den har varit en bra vän och kollega men den införskaffades hösten 2007 så jag antar att den sjunger på sin sista vers den lever sitt eget liv och hänger upp sig lite då och då. Jag får gå en hjärt och lung räddningskurs för datorer... Listan kan göras lång och jag ska sluta vara negativ men det sved lite när jag gick från ICA idag och skulle ha basvaror, gick därifrån 300 kr fattigare. Jag vill ha ett jobb med fasta arbetstider och skälig lön! Det är väll den sedvanliga höst depressionen som kickar igång nu. Men jag måste faktiskt säga att det är toppen att ha hund i dom här lägena! Det finns inget bättre än att ha en liten krabat hemma som faktiskt älskar en näst intill villkorslöst och som kräver promenader och aktivering. Det finns inget bättre än att komma hem efter en långpromenad med träning och ha en trött och nöjd hund hemma :) Nu ska jag göra mig en kopp te och sätta mig med case uppgiften igen och hoppas att humöret blir bättre!

Höspromenad

Maja kom förbi förut med Ingo, hennes killes jämthund för att ta en liten promenad:) Tea blev så till sig att hon kissade på sig och var helt i extas hela promenaden, det var evigheter sen hon fick hälsa på en vuxen hund så det var på tiden! Nu ligger hon utslagen och jag tänkte ta tag i det här med plugget en gång till för dagen. På söndag är det sista momentet på valpkursen, på schemat står det "det stora valp provet", vi får se om fröken skön klarar det;) Hon har växt mycket på senaste tiden, både till storleken och mentalt. Det märks verkligen att hon verkligen vill göra rätt och följa mig. Sen att hon hittar på en massa som jag inte uppskattar ska jag försöka bortse från;) Hittade några fina bilder som min bror tagit i somras när vi hade tre terrier på gården, det var minst sagt livat!
Då och nu...
Smidigaste sättet att frakta en jack russel till cykel!

tentavecka

Jag hade nästan glömt ångesten och stressen inför tentor. Det är inte kul på något sätt att bli påmind! Men kursen har varit bra och jag har hängt med så det blir nog bra! Bara lite töligt att läsa en vetenskaplig artikel så här på kvällskvisten och sen behöva skriva klart ett protokoll efter det... Livet blir nog bättre på fredag eftermiddag;) Fröken skön verkar iaf inte ha något mot allt plugg!

RSS 2.0