Saffran var ju gott!

I flera år har jag inte ätit något med saffran i tills jag förra veckan smakade Majas saffranskaka och nu är jag frälst! Därför har jag bakat lussebullar ikväll och har nu en gravidmage och har näääästan förätit mig på saffran ;)
Igår var jag på Julmiddag hos Buster och Mikaela, hel underbart mysigt! Vi skulle alla vara "hemliga" tomtar och köpa en present. Jag fick ett first aid kit av Moa innehållande godis och bakis brustabletter. Det bjöd till stort skratt bland alla då jag var gaaanska bakis igår. Tack Moa :) Den kommer nog till använding ;)
Fyllde upp den med "vanliga" mediciner också..

Kommer ni ihåg Lars?

Buss-lars och hans eviga spelande av Kicki Danielssons "En papaya cocnöt"?
Det kunde ha varit värre....

Living on the edge

= Gå ut på EPP med Sara Johansson och Maja Öberg. Vaknade upp med ett blodsprängt öga och ont lite överallt. Det var tydligen jättekul att inse att Hanna var den som var enklast att brotta ner och mula med snö.
Jag ska be SLU ha en speciell plats där man får ha snöbollskrig!
Klarade föresten markläratentan med en liten bravur i alla fall :)

Jägmästarfest

Det här med bloggar och internet är kul... Man kan hitta diverse kul från helgen, även filmklipp om hur vi jägmästare festar ;) Era fördommar kommer uppfyllas!
Tyvärr kunde jag inte bädda in filmklippet här så ni får besöka Evelinas blogg.
Man kan även använda Svea skogs kåsa som grogg glas, nästa steg blir att ta med den på krogen!

Loppisfynd!

Jag är ju verkligen inte en loppismänniska, eller jag har börjat långsamt att gå över till den andra sidan men idag blev jag lite frälst, spenderade 86 kr och fick en spegel (som jag ska måla om), en ugnsform, ett skärp, en tröja, kylskåpspoesi och ett par solglasögon (som kostade 1 kr:p). Helt fantastiskt med helt fantastiska Maja och Sandra!
cooool ;)
Igår var det även utgång med världens underbaraste människor:) Det var längesen jag hade en så lyckad utgång och det är alltid lika trevligt att träffa nya människor. Min drinkkåsa gjorde succé som vanligt och allas humör var på topp! ;) jag är jättelycklig och glad just nu och det är så jäkla härligt!
Nu ska bara mitt knä bli bra så jag kan börja spela volleyboll igen så är livet på topp!

en inte så mysig promenad.

Jag var så hyperlycklig över att snön hade kommit, satte på mig vinterstövlarna, dom ny-inköpta vantarna, begav mig ut och gjorde världens vurpa!! Världen försvann underf mina fötter och jag lyckades sträcka mitt knä! Nu är ju inte jag den som ger mig (och jag kände inte riktigt smärtan) så jag fortsatte min vandring mot Caroline ner för svingen. Vid slutet av svingen är det en skola där två små snorungar hade gjort det till sin sport att kasta snöbollar på förbipasserande och visst får jag en snöboll på mig! Var gaaaanska nära att göra en riktig isboll och slänga tillbaka men det var vid en skola och jag ska ju klassas som vuxen så jag tog mig samman.
Väl hemma hos Carro under tentaplugget kände jag hur det gjorde mer och mer ont i knävecket och nu sitter jag här, halvt krympling. TUSAN!


Ung och bortskämd

Var bara tvungen att nämna det här...
Snubblade övet ett nytt program på svt play som heter "Ung och bortskämd". Vill ni få er ett skratt så se det! Vet ni att det finns 24:åringar i sverige som aldrig har diskat???! Hur attraktiv är man som person om man inte ens kan städa upp sin egen skit?

Tack Mamma, Pappa m.fl för att ni inte curlat allt för mycket!

Och ett tips till SVT. skicka nästa gäng (om det blir en säsong 2) till en en by någonstans i världen utan el eller rinnande vatten så bratsen får lite distans.Niu får det vara slut på bloggandet, det blev nog något slags rekord idag!

Hey oh...

Ååååå Imorgon ska det snöa!!!!=) Det är så underbart härligt att se flingorna dansa ner! Då ska jag ta en långpromenad och njuta av tystnaden som bara uppstår när det snöar.Nu ska jag sänka lyckoruset lite genom att plugga igen.

Gos

Helgen har varit så härlig, en massa underbart sällskap, plugget har inte varit tungt och allt glittrar här i Ume. Just nu är allt bra!

På fredagen så blev jag av med sushi oskulden - REJÄLT! Vi var ett gäng som samlades hos en klasskamrat och hans tjej, gjorde sushi tillsammans, såg på tv och hade det mysigt.

På lördagen så fick jag rycka in som hundvakt åt 2 små gosiga, alldeles underbara (och busiga) tjejer! Vi hade pyjamasparty när husse och matte var borta, låg på golvet, såg på tv och åt godis ur Hannas godispåse när hon inte såg! Tur att jag redan ätit upp all choklad!Idag har det blivit plugg, stententamen (som jag klarade!!!) och träning som var grymt kul!

Nu känner jag att det blev lite dagboksaktigt men såhär kl 23:09 en måndagkväll innan läggdax känner jag att det kreativa förrådet är tomt...

Puss

En student är aldrig och alltid ledig

Jag kommer inte ihåg vem som sa det eller om jag läste det någonstans? Det stämmer i alla fall ruskigt bra! Man har som student näst intill fria händer att planera sin tid vilket gör att varje gång man tar sig liiite ledigt så är det dåliga samvetet där - jag borde plugga.

Nu är det en vecka innan tenta, det märker jag av på min kropp eftersom den envisas med att vara trött, yr och få migrän lite titt som tätt. Min kropp och jag har inte riktigt samma syn på vilket tempo som vi ska ha här i livet och ibland blir vi lite sura på varandra. Den ger mig migrän, jag straffar den med att fortsätta volleybollträningen lite till. Sen kontrar den med att göra mig nästan blind och då får jag erkänna mig besegrad. Men idag ska jag vinna matchen! Nu ska jag snart iväg och plugga och vid femtiden är det sushi middag hos Buster och Mikaela, det ska bli riktigt kul men jag har en känsla av att jag och Moa får stötta varandra eftersom det är gaffelförbud:/

Nej nu ska jag ta tag i mig själv och göra mig redo för tentaplugg!

RSS 2.0