Just nu....

Sitter jag och lyssnar på your song, förstår inte varför jag inte kan bädda in you tube klipp på bloggen... Ngn som vet vad som kan vara fel?
Well well
Letar också recept för jag ska bjuda på middag på onsdag vilket kräver att jag faktiskt har annat än fil i min kyl ;) Lutar åt kyckliggryta och födelsedagstårta måste jag också fixa... Jag är inte van det här att bjuda på middag, själv har jag ju inte allt för höga krav på vad jag stoppar i mig, bara det går att fixa på max 5 min! Det är väldigt sällan jag ens äter hårdkokta ägg, det tar ju så lång tid.
Men utöver att jag är lite ovan situationen ska det bli kul!
För övrigt har helgen har varit bra, förutom en gaaaaanska jobbig lördag, jag säger då det, jag ska aldrig mer hålla samma takt som mina partybrudar. Det slutar helt enkelt inte bra!
Lördagen blev lugn, lite sanering av lägenheten sen godis och tv på datorn. Det kliade i fingrarna när alla andra var ute men jag höll mig ändå hemma vilket jag var tacksam för imorse ;)
Idag blev det söndagsfika med filippa och linda på skogis, myigt värre! Det var längesen jag skrattade så mycket! Underbart galna tjejer det där!
Och imorgon

Då ska jag till stallet med Sandra, yr.no lovar sol!!! Härligt! Sen blir det matshopping och hemuppgift i ekonomin som jag ska bli klar med imorgon om jag så måste sitta till midnatt. 

queen

Här kommer en länk till en riktigt bra låt...
Idag var jag queen of the beach, sprang rakt in i en trälåda och har ett "jack" över höger knä... Men jag tog bollen!

Mycket bättre

Jag drog en lättans suck när jag gick från skolan idag. Vår nya föreläsare är 100 resor bättre än den gamla och företagsekonomi är mer min grej än micro.
Nu ska jag bara ta tag i mig själv och plugga, har hunnit med en joggingrunda, städ samt fått krupp på Freja som rev ner min fina ljuskonstalation på skrivbordet (efter att jag städat!!!).
Någonting annat som gjorde mig himla glad idag var att få träffa Carro och Moa, tänk att man kan bli så fylld med lycka av att träffa vänner som man varit borta från i hela fyra dagar! <3

Nu är dom inte lika intensiva ;)

Efter en joggingtur med Hanna så tuggar man inte på glasögon, man kommer inte var femte sekund med en leksak och vill leka.... Nä, man ligger platt och snarkar på en filt ;)

220111

Hemma från Uppsala! Vilken fin stad det är, mysig och mycket mindre än vad jag hade förväntat mig.
Jag var där på en utbildning på två dagar då jag har fått jobb som studentkommunikatör för SLU. Det var riktigt intressant och vi fick föra roliga övningar som lärde oss prata inför folk.
Det är en alldeles underbart fin dag ute, jag har två bus tjejer här i hemma även denna helg. Dom blev helt sjukt glada när jag kom och hämtade dom :)
Ska nog ta en joggingrunda eller en långpromenad med dom men först måste jag läsa några kapitel som jag missat när jag har varit borta...
Ikväll blir det nog fest:) Det var ett tag sen så det ser jag fram imot!

Morgonpasset/jakten på lycka!

Jag och morgonpasset i P3 har en stark, lite udda relation till varandra. När jag ligger och snoozar på morgonen är det enda som får mig upp tanken på att jag får lyssna på Kodio, Martina och Hanna. Jag måste resa mig upp ur sängen och gå 3 meter till radion för att starta den. Och så får jag mig ett skratt!
Imorse blev jag lite besviken, Hanna Hellquist var inte där, min favorit! Jag tror att i mångt och mycket är vi av samma skrot och korn. Så gissa om jag blir glad när jag går in på SVT play och ser att hon fått ett eget tv program!!! Och vad bra det var:)
Ett klipp som fick mig att skratta och bli sådär Hanna lycklig var detta...


011411

Den här helgen blir en riktig djur-helg, det känns bra för jag tror jag behöver en helg som denna. För mig är det näst intill meditativt att vara nära djur, dom sprider, glädje, värme och ett lugn...
På söndag ska jag rida en islandshäst igen, jag har inte suttit på hästryggen på nästan två år så det är med skräckblandad förtjusning jag ser fram imot det!
Om en timme kommer Mikaela över med Nike och Freja, jag hoppas hoppas hoppas att Freja inte tuggar sönder något:/ Ska iväg och träna efter det och sen blir det middag hos Carro och sandra.
Är helt megatrött och hoppas att jag piggnar till snart.
Att vara student är oerhört energikrävande!
Det var lite stolpar om mitt liv just nu.
När det är som mest jobbigt med press, stress och allt annat jag inte gillar saknar jag Island och att leva så nära och beroende av naturen. Det var hårt men på en annan nivå.

Hej igen

Ligger i sängen och väljer att blogga istället för att plugga, har iaf gjort hälften av vad jag skulle göra idag men just nu tryter motivationen...
Konstaterar sen jag kom upp tillbaka till Ume att (förutom skol h-vetet) så har jag ett trevligt liv här uppe och att det var skönt att komma tillbaka till vardagen. Kan man inte bli färdigutbildad utan att behöva göra tentor?
Jag gillar även att folk förser mig med mat, dom allra flesta vet att jag hatar att laga mat och att jag därför är en extra glad middagsgäst! Igår var det middag hos Elina, idag ska jag till Mikaela och på fredag blir det mat hos Sandra och Carro:)
Och att bjuda tillbaka är inte så svårt, för att laga mat åt andra är tusen resor roligare än att göra det åt mig själv, dessutom blir det alltid en trevlig middag!
Mycket snack om mat men jag har faktiskt blivit bättre på att äta bra! Mamma och jag har ingått en pakt (vet inte riktigt vad jag ska kalla det) där vi ska käka nyttigt, motionera mera för att sedan rapportera i slutet av veckan hur många cm vi har förlorat. Faktiskt så går det ganska bra! Nu får vi se vem som  står ut längst!
Men det är skönt att komma igång med träningen igen, igår blev det en joggingrunda ute i mild vädret på ca 6 km och dagarna innan har det varit styrketräning. Har tagit en paus från volleybollen också, motivationen tryter och det var inte kul längre. Men det var knepigt i måndagskväll.... Efter att ha gymmat och tvättat var jag klar vid sjutiden, då skulle det ju egentligen vara volleybollträning men den kvällen hade jag absolut ingenting att göra på jag vet inte hur länge! Jag trodde jag skulle dö av tristess! Men mina kloka vänner sa igår kväll att det var tur att jag har trappat ner i mitt tempo innan det var försent och att det är nyttigt efter den höst som jag har haft.. Jag vet att dom har rätt, jag behöver bara vänja mig.
Det hör blev ett långt inlägg, jag ska bara berätta en sak till! Gissa vilka två tjejer som ska bo hos mig i helgen!!!!!

RSS 2.0