Snusk på "hög" nivå

Kolla in det här -> Dendrofili Vad är det för värld vi lever i! Stackars träd.

För alla hästmänniskor

Se det här, helt fantastiskt!


Sanningen om kändisarna

Sitter med matten och sliter, går sådär men men, det är mer än en vecka kvar till omtenta och jag ska klara den! Igår var det party i Malins koridor, jag var inte på bästa party humör men det blev lyckat ändå:)

Idag känner jag mig lagom sliten och ful och kikade in på min klasskompis Elinas blogg och blev genast på bättre humör. Där får ni läsa om hur fula, blyga och slitna vissa kändisar är i verkliga livet! Kände mig genast mycket bättre!

På tal om kändisar så var jag ju på samma fest som Mikael Persbrandt i stockholm, ännu en stjärna som föll för mig (det där lät inte som jag hade tänkt, haha) jag menade att han sjönk i mina ögon. Jätte full och flörtandes med tjejer i min ålder (han har ju sambo och bebis!), det kändes inte ok men dom är ju människor dom med.

Här kommer lite bilder från sthlm som Jess hade tagit


Ur gängorna

Helt otroligt vilken dålig uppdatering det har varit här men jag har varit helt ur gängorna med problem att sova, stress över matten och volleybollen pluss att vi bara har cirkus 3 timmars solsken här uppe nu. Det är inte en bra kombo för Hanna som har en tendens att bli lite depp under vintern.
Igårnatt vaknade jag klockan 2 med jordens hjärtklappning och låg och tänkte på derivator, logaritmer och annan skit. Inte förens kl 5 kunde jag somna. Jag vaknade klockan kvart över nio (matten började kl halv nio) så det var bara att rusa till skolan och jag måste ha sett helt förstörd ut för jag fick tre spontana kramar av underbara vänner under dagen.
Men igårkväll så stack jag ut och sprang en halvmil för att bli trött och det hjälpte, jag somnade strax efter tio och vakande strax före elva idag, 13 timmars sömn och det var helt underbart!

Nu tar jag en paus i mattepluggandet som går så mkt bättre idag med sömn i systemet. Sen ska jag iväg till ica maxi och handla lite + besöka systemet, i nästa paus kanske jag lägger upp lite bilder från stockholm:)

som man bäddar får man ligga

Jag hade jätte kul i sthlm, för kul.. Om en och en halv timme har jag en matte dugga som jag inte pluggat ett skit på. Tänkte ju göra det igår i bussen men jag var så trött att jag bara orkade inte utan sov en massa istället.

Så nu har jag suttit hela morgonen och försökt att skumma igenom boken, not good, not good...

Som sagt, som man bäddar får man ligga

Teaser på sthlms weekend

Orkar inte skriva allt nu så därför får ni en teaser för vad som kommer imorgon.

* Jag tror jag har orsakat den största kulturchocken på den hela sex veckor långa resan i tre kontinenter för vår stackars amerikan.

* Festade med Micke Persbrant, Miss Inga, kungens faster och dominika peczynski m.m.

* Tror jag gjorde en Sofiee på bussen vilket inte var populärt bland mina medpassagerare

*Bestigit ett "berg"

*Visat mig naken för minst 15 åskådare...

Fortsättning följer!

En stor hemlighetDet snyggaste poänget ever!

Igår hade vi derby i IKSU, det small hårt mellan IKSU A och IKSU B volleyboll- hela fem set blev det och jag fick vara med och spela alla fem. I det sista setet ledde vi med 9-13 och IKSU A skulle serva, bollen flög som en projektil mot mig och jag gjorde mig beredd att ta den. PAOW!! Bollen studsade på mitt högra bröst och över nät rakt ner i golvet på andra sidan - Like I said, the coolest point EVER!

Happy!

Jag har varit på min första matte D lektion idag och det verkar som om vi får en super lärare!! Berit heter hon och hon har social kompetens, samt går igenom allt grundligt och på ett sätt som man förstår. GO BERIT!

Ikväll blir det spelkväll hos Daniel efter volleybollträningen, det ska bli mysigt:)

Föresten, tipps på en rolig film!

Riktigt rolig!

Fattybom

Haha, jag trodde jag skulle dö när jag såg headern på den här bloggen! Det är inte varje dag man ser en tjej som visar näst intill hela packetet;)

Nu ska jag sova och ladda upp för ett IG imorgon, mitt livs första.

Aoch

Jag är riktigt mör och go i kroppen efter volleybollen, två timmars hårdträning blev det idag men samtidigt var det längesen jag hade så kul på en träning :)
Jag var så upp i varv när jag kom hem att jag till och med satte mig och gjorde lite matte, vi får se om jag klarar tentan eller inte, jag hoppas innerligt på G men man vet ju aldrig.

Imorgon har jag iaf bokat tvättstugan från klockan åtta på morgonen så jag måste upp på morgonen. Tänkte att jag skulle varva plugg, tvätt och kanske lite städ på förmiddagen och sen dra till skolan och hårdköra! Även om jag inte klarar tentan så ska det bli så skönt att ha gjort den.

Kram!

Mitt livselexir håller på att bryggas

Kaffekannan puttrar och jag väntar på att få kicken, min hjärna har kortslutits och jag fattar inte hur man ska veta vart linjen skär y axeln-Buääää!RSS 2.0