Ja det var väll inte så konstigt då...

Här--->****** bor europas festaste kvinnor, inte så konstigt att kilona bara bunkras på, jag har sagt det förut och säger det igen - det räcker med att andas här på andra sidan pölen!



Parta lite för mig ikväll



Tänk det är valborg ikväll! Jag hade faktiskt glömt det men just nu önskar jag att jag var hemma vid brasan ikväll och hörde på valborgsmässo talet vid hembygdsgården. Här har man ingenting liknande förutom bonfire night i november.

Men jag kommer få min beskärda del av naturupplevelser i helgen, vi ska campa i Wales. Jag har ärligt talat ångest, vill inte! Det känndes jäkligt tungt att åka till Wales från första början och nu ska vi campa! Kan inte någon smitta mig med svininfluensa så jag slipper.

När Ian såg min reaktion igår vid beskedet att det blev camping så försökte han lugna ner mig med att vi ska ha ett sprillans nytt tält som skulle va sååååå mysigt, tjena - det är kallt, vidrigt och fuktikt att ligga i ett tält! Speciellt i jäkla Wales som jag inte har sådär jätte mkt till övers för ändå. PYTON!

Men jag tror iaf att jag är ledig på måndag om du vill hitta på ngt sofiee?


Så här såg det ut på min tältduk sist jag campa i Wales


Ett tappert leende i regnet

Nej tänk på mig nu när ni står vid brasan ikväll:)

Trötthet, volleyboll, Island och Lisbeth Salander

Tröttheten bara slog imot mig just i detta tillfälle.... Jag har verkligen ingen lust att spela volleyboll:( Det värker i varje led också, gnäll gnäl...

En rolig grej är att jag precis pratat med mamma och hon har vunnit en turridning på Islandshästar för två personer och hon bjöd med mig! Det piggade verkligen upp:D


Jag får bli lite nostalgisk i en halv dag nu i sommar:)

Jag har inte varit superbra med GI mat idag heller, kanske är därför jag är trött? Borde ju börja läsa böckerna som jag fick låna av mamma först och främst men just nu är det stieg larsson som är prio nummer 1!

Sa till Anna i måndags under matchen när hon kände sig trött och hängig - "tänk på Lisbeth! Vad skulle Lisbeth göra?"

Det roliga är att Anna är nog mer besatt än vad jag är och erkände för mig i bilen till Glouster att hon låtsas vara lisbeth när hon sitter framför datorn och skriver sitt psykologi arbete på word. Go Anna, förlåt Lisbeth!;)

Jag har funnit klänningen!

Äntligen har jag funnit en klänning som inte är för snuskigt dyr men ändå "smart" (hatar det utrycket) nog för att ha på en bal.


Den här blåan ska jag beställa när pengarna kommit över på kortet, hoppas bara den passar! Annars så går jag nog inte överhuvdtaget på det där spektaklet!

Farmodern

Nu har två dagar gått med farmor Johnsson i huset, vad ska man säga.... What a woman! Kanske inte sådär jätte possitivt menat.

Jag menar, tanten bor uppe i Newcastle och ser sitt barnbarn kanske fem gr på ett år men hon verkar genuint inte intresserad av att spendera tid med Lottie. Jag frågade henne om hon ville ta Lottie till hennes simlektion idag men det ville hon inte. Ehmm... Jaha, Lottie är jätte duktig på att simma och jag tror hon skulle tycka det var jätte kul om du kom med henne för att titta. Nej, ta henne du. ?????!!!!!

Hon ställer aldrig in disken i diskmaskinen och igår så tog jag fram en kyckling till middag och frågade om hon kunde sätta den i ugnen så Lottie kan få kyckling till mat. Jag kom hem klockan sju, då hade hon precis satt in kycklingen i ugnen och Lottie hade fått vita bönor med ost till middag:/ Hmm...

Det värsta är att hon är så himla blyg, jag tror aldrig hon har tittat mig i ögonen när vi har pratat.

Nu så är hon ute och rensar ogräs:/ Med Lottie, varför inte ta henne till parken eller nått?

Nej hon är riktigt riktigt märklig.....

Å nej!

Har hängt ut tvätt, var tvungen att tvätta mina matchkläder igen för ikväll och självklart slänger man ju ner trosor, bh, ja allt möjligt.

Det började precis hällregna ute så jag var tvungen att springa som en idiot ut och hämta allt för att hänga det inne på en ställning i köket. precis när jag är klar ringer det på dörren och jag går flåsandes dit, gissa vem... Snygg mike (trädgårdsmästarn), fan varför måste mina gamla menstrosor hänga i köket!!!

Nu gömmer jag mig på mitt rum.

GI is still going strong

Jodå, mamma skulle vart stolt över mig om hon såg vad jag gick och handlade nu när jag var sjuuuuukt godissugen. Nämligen mörk choklad, valnötter och torkade aprikoser, jag känner mig så otroligt duktig!

Valnötter är superbra att ha i väskan om man blir godissugen eller småhungrig!

Nu känner jag mig som blondinbella med mina knep! Varför är jag inte lika stor som henne...? Den tanken slår mig då och då.... Höhö:)


Diggar denna chocklad extremt mkt!

Idag har det inte hänt någonting speciellt intressant egentligen, sov till klockan tio vilket var extremt skönt och nödvändigt! Ikväll ska jag iväg och smasha lite bollar igen och fortsätta läsa den extremt bra boken - luftslottet som sprängdes.

PoK/ Hanna Montana

det gick som på räls

Just nu ligger jag ledbruten i sängen, känner mig jätte ledsen för Carolins skull eftersom hon har en psykotisk au pair mamma som ni kan läsa om ----> här

Jag har nog haft en himla tur med min "familj" - men jag ska göra allt jag kan för att göra livet lättare för dig carro, luftmadrassen finns alltid här:)


Anledningen till att jag är ledbruten är att jag spelat volleyboll precis hela dagen. Herregud va kul det var!
Vi spelade nere i Exeter, en womens only cup med spelare mest från south west leauge men även en del från national leauge. Det var så himla kul att få ett motstånd och standarden på vårat spel höjdes så enormt! Vi som spelat i Gloster leauge slog lag från south west och även national leauge!!!
En riktig boost för sjävförtroendet och jag kan inte vänta tills jag kommer hem och börjar i en klubb i Sverige, då ska jag verkligen lägga ner mig, jag vet ju att jag fortfarande kan efter idag.

Det bästa var att jag blockade "the best valuated player in national level 3" som bara den och jag satte nästan alla servar - det kändes så himla bra!!!!

Nej nu ska jag sova! Efter en helg med ungefär tio timmars söm är det mycket välbehövligt.

Natti

Jag åkte ner med ett gäng spelare som jag inte brukar umgås så mycket med och vi hade riktigt kul, förutom Alex som av någon anledning var grinig och skulle bossa med alla, det är det enda negativa med lagsport - det finns alltid en som helt enkelt är en för dålig förlorare.

Men allt som allt hamnade vi på fjärde plats av tio lag vilket inte var allt för illa pinkat, eller hur?

Jo, det är så illa

Igår så drev vi (jag och video soffe) en hel del med värmlänningar, när jag kom hem över påsk fick jag höra om den här historien.

Jo, det är min granne och ja det är så illa många gånger i värmland.

Guds straff

Känner mig lite sådär halvt skör idag... Jäklar vilket drag vi hade igår, det var riktigt kul!=) Nästan för kul, jag lovar att guds straff (om hon nu finns) är att tvinga den bakfulle att gå på ett barnkalas med 50 ungar samanlagt. Nu vill jag bara stupa i säng!

Imorgon blir det volleybollturnering i exeter för hela slanten och på måndag är det återigen match så jag behöver inte få dåligt samvete för att jag har hållt mig till en väldigt onyttig diet idag. GI is still going strong, vi tar bara en paus...

säg inte spotta till en treåring

Den första dagen är avklarad, phuu.... Jag behöver det där partyt imorgon kan jag säga! Lottie känner sig grinig, övergiven och tar ut det på mig. Jag svarar med att "jaha, så du vill vara ensam hela dagarna då" barnsligt jag vet men mitt tålamod tryter ibland!

Födelsedagskalas inbjudningarna till Lotties kompisar ska vara klara tills imorgon och tydligen är det jag som ska ha komandot den här veckan. Kan man somna och sedan vakna igen på torsdag kväll? Skulle va perry perry!

Dessutom, Lottie gjorde någonting riktigt äckligt idag när vi skulle göra köttbullar! Hon tyckte det lukta så gott så hon stoppade en bit av rå köttfärs i munnen, Uuuuuu!!! Jag tok panika och skrek spotta, hon spottade ut biten i köttbulle smeten, mumsigt....



This is for Sofiee

Fann en ny - ENJOY!


Början på en tuff vecka

Ikväll åker Lou till Egypten för en vecka, jag är hemma med Lottie... :(

Men det är ju bara en vecka och på fredag blir det paaarty paaarty med tjejerna! Inga Converse nu Sofiee!

Lou har precis dragit iväg med Lottie på simning, "enjoy your last minutes of freedom!" fick jag höra innan hon gick ut ur dörren, lyssnar samtidigt på armageddon så jag antar att jag är i rätt mode... The doom is near.




Det som känns mest som ett straff nästan är att jag måste spendera måndag - torsdag med Ians mamma Margreth... Imorse fick jag en lektion av lou hur man handskas med Margreth, jag vill inte!!!!


Giv mig styrka att klara detta

Ack värmeland...

Jag stal de här klippen från min gamla gymnasiepolare Björn, dom får till det ibland i sunne.




Jag lever!

Hej alla goa bloggläsare:) Det värmer i mitt hjärta när jag ser att ni följer mig trots att jag varit utan internet i några dagar och när jag får sms med frågan om jag lever;)

Ni får mig att känna mig som en storbloggare! Hehe=)

Orsaken till mitt långa uppehåll är att dom hade bytt router när jag var borta och lösenord till internet. Lösenordet lyckades dom inte hitta igen förens idag så jag har haft liiite data abstinens milt sagt under dessa få dagar.

Anyway...

Efter en lång dag med byten i Amsterdam (utan delay denna gång = skööönt) så var det ganska så gött att komma tillbaka till mitt ruffiga kingswood på torsdag kväll.
Ni kan inte förstå hur grönt och skönt allt har blivit här bara under den vecka jag var borta! Jag brände mig idag för det var så varm, alltså t-shirt/shorts varmt! Det gjorde mig faktiskt glad när jag kom tillbaka, allt kändes så mycket lättare.
Lottie vägrade också sova tills jag kom hem klockan nio på kvällen, det kändes också lite bra att hon faktiskt saknat mig:)
Även Lou och Ian tyckte det var skönt att ha mig tillbaka, hur mycket det beror på bekvämlighet lämnar jag osagt;)

På fredag så bara slappade vi, jag var riktigt trött efter torsdagens resande men gick ändå på 40! års kalas på kvällen. Det var en "tjej" i mitt volleyboll lag som fyllde år så jag och Anna (ingen av oss direkt partysugen) gick för att säga grattis. Jag stannade ungefär en timme för bandet som spelade sög och jag kände knappt ngn (förutom några dryga klubbmedlemar) + att jag kände mig trött och osocial.

På lördag så bråkade jag med specsavers och fick rätt! Dom hade gett mig fel linser och det bemötande jag fick var riktigt motbjudande vilket dom fick bekräftat av mig. Jäkla stroppiga britter!

Igår så hade vi en heldag med volleyboll, det var slutspelen i glouster ligan - vi hade vunnit varje match tills nu och tror ni inte att vi förlorar 2 matcher!! Och därmed missade vi finalen, det kändes *****!! Så mitt humör var inte på topp igår och kroppen kändes som om den tagit rejält med stryk... Jag säger bara det, mina glansdagar i VÄIF är bara ett svagt minne.

Idag så har jag passat Lottie, försökt lära henne spela volleyboll och bränt mig - that's it.

    

VS

   

Det känns skönt att ha fågelkvitter och gröna björklöv ute:) Om jag bara kunde få hit min familj och alla kompisar så vore livet perfekt!

Greetings from Sweden

Hejsan hoppsan! Jag vet att det har varit dåligt med bloggandet på sistone men till mitt försvar vill jag säga att datorn inte varit prioritet #1 här i Värmland.
Mina dagar har snarare varit fyllda med godisätande, mer godisätande, umgänge med familj och vänner och helt enkelt avslappning utan småbarn och engelskt storstadsbuller.

Jag har egentligen inte gjort så mycket mer än att bara ta det lugnt och vara ledig, en vecka är helt enkelt inte nog för att träffa alla om jag inte vill stressa ihjäl mig. Så känn er inte förnärmade om ni blivit "glömda";)

Här i Sverige, eller Värmland i alla fall är det kallt och tussilagon har precis börjat titta fram! Det är is på sjön och snö i skogen - Bristol med gröna björkar och maskrosor känns avlägset.

Det har i alla fall varit heeeeelt underbart att vara hemma! Så skönt att träffa kompisar och prata skit för att inte tala om att få träffa familjen, käka frukost med fil och kalles kaviar och få läsa en svensk tidning samtidigt som man sörplar i sig det svenska kaffet... Underbart! Jag kanske inte ska åka tillbaka?

För jag har inte lust att uppleva den flygresa som jag hade på vägen hit! Jag var i god tid på heathrow, satt och drack kaffe samtidigt som jag läste en bok - allt var frid och fröjd om inte...
Planet till amsterdam var en halvtimme försent in, det var flygtrafik kaos på heathrow så vi fick vänta en kvart på att ens komma ut på startbanan.
Klockan kvart över två öppnade min gate till oslo flyget i amsterdam, klockan fem i halv tre kom jag ur london flyget.
Jag tror aldrig jag varit så stressad i hela mitt liv!
Jag sprang som en tok genom halva flygplatsen! Schippol är ungefär i klass med heathrow, Frankfurt - you name it! Genom passkontroll, säkerhetskontroll, ut med laptop, av med bältet - Snälla pip inte! Någon där uppe var snäll mot mig.

Sen var det bara att springa, jag trodde allvarligt att jag skulle dö. Flåsande som en överviktig ardenner kom jag fram till gaten där jag inte orkade säga något utan bara flåsande nickade när dom frågade om det var jag som var från london. Gissa om jag hade blickarna på mig sist som jag var in i planet med ett högrött ansikte och genomsvettig.

Mitt bagage blev övergivet i Amsterdam....

Nej nu kära vänner har jag lovat att ta med mammas terrier ut i skogen på en promenad, med koppel och fürer sträng disiplin, med mammas hundar leker man inte för det är inte bra för hundar... Suck...

Imorgon är jag tillbaka till bristol med Aco hudkräm, olw ostbågar och djungelvrål m.m.

Mind your own buissnes

Ghaa vad jag hatar engelska alkisar!

Mötte upp sofie för att äta en sväng ikväll, riktigt mysigt:) satt och käka pizza och bara pratade, ett litet avbrott i vardagen:) Tack för en trevlig kväll=)

Iaf efter att ha sagt hej då till Sofie så ska jag ta bussen hem, sitter själv vid ett säte ett par stopp tills en alkis kommer på. Inte sådär lortalkis men alkis.
Damen framför mig flyttar på sin väska för att göra plats för alkisen men han sätter sig brevid mig och ler samtidigt som han säger med sin stinkande andedräkt...

Du ser mycket trevligare ut

Jag bara vänder huvudet bort och mumlar idiot, hostar lite senare och han säger bless you men jag svarar inte.

Sen börjar han tjata på mig och säger förlåt om jag har gjort dig förbannad 511 gånger, jag bara svarar en gång att jag pratar inte med främlingar.

Idiot!

Varför kan det inte vara som i sverige att man bara inte pratar med den som sätter sig brevid i bussen, iaf om man verkligen visar att man inte vill prata.

Sen så kryllar det här landet av äckliga alkisar som ska vara über sociala, äcklig pubkultur!




Tro det eller ej men han är engelsman! Varför ser man inte sånna som honom på gatan istället för...


Sånna här looka alikes som stinker öl och svettig pub...





Nu har jag en förklaring

Till min mystiska magsjuka för två veckor sen, jag är allergisk mot musslor! Har ätit musslor ikväll och nu finns inte den middagen kvar i min mage.

Då har vi en förklaring till det fenomenet.

Det dåliga humöret fortsätter

Jag är fortfarande arg och irriterad på Ian, vissa saker han säger och gör kan göra mig så himla sur!

Jag skulle köpa blöjor att ha på natten till Lottie, kostade typ 5£ men han tyckte vi kunde va kvitt för han betala för mig på restaurang i Brixham - Hallå? Jag är där för att ta hand om din dotter din idiot, om jag hade fått välja så skulle jag vart hemma med mina kompisar istället för medelålders dykare.
(Jag tog fem pund från dom 20£ jag fick för att spendera för Lottie, muhahaha!)

Igår när vi precis skulle åka hem så kläcker han ur sig att nej vi ska stanna en natt till, jag och Lou vill dyka imorgon och du ska ta hand om Lottie. Måndagar är min lediga dag (under dagtid iaf) och jag hade planer så h*vete heller att jag sitter i Brixham!

Så jag åkte hem med Andy och så fick dom ordna upp det själva.

Jag blir så arg!

Om han kläcker ur sig en till sån grej då säger jag att jag åker hem så får vi se hur dom klarar sig!

Arg arg arg


Sverige är nog lite efter

Den är filmen såg jag i september på bio här, den har biopremiär nu i april i sverige. Vill ni att jag ska köpa dvd:n åt er och skicka den hem?;)


Oerhörd lättnad

Squeezen är borta!!!!=) Skönt som bara den!

Förkylningen sitter i....


Jag tror det kallas karma?

Härmed lovar jag att inte dyka innan jag kollat hjärtat!


Synden straffar sig själv

Jag dök idag... Ajabaja hanna men vattnet var såå klart och det var bara 6 meter som djupast!

Självklart får jag jordens squeeze efter tio minuter i örat (är lite småförkyld, inte snorig dock) så nu har jag ont i örat. Ghaa! Inte kul över huvudtaget, jag hoppas den är borta imorgon.

Till alla dykare därute som inte haft det än, jag kan berätta att det gör ONT!

Arg, Irriterad och morgontrött!

Jag är såååå trött!!! Vakna klockan halv åtta av att Lottie knackade på min dörr ihärdigt och frågade om jag var vakem, ehmm ja du väckte mig.

"Mamma har åkt till kusten och pappa sover, får jag vara här inne?"

"mmm, visst bara du är tyst för jag vill också sova"

"Har du sett mina glitter skor, titta på det här Hanna, Hanna, Hanna, Hanna!"

"Vi gör så här Lottie, jag sätter på min tv och så låter du mig sova"

"Kan jag få sitta på din säng?"

"Mmm" (dämpat av kudden)

Och vips så har jag en treåring i sängen (min lilla 90 säng) som ska pilla på mitt hår, sparka på mig och varmt som tusan blir det, det var min sovmorgon det. Nu är jag inte lite irriterad för det är faktiskt inte meningen att hon ska komma in till mig på morgonen och att jag sen ska fixa frukost m.m åt henne när dom faktiskt är hemma.
Men tydligen hade Lottie frågat Pappa om hon fick gå till mig sa hon.

Jaja, nu ska jag återgå till mina plikter, jobbar denna helg:(
I eftermiddag så åker vi ner till Brixham och stannar tills imorgon kväll så bon voyage!

Vinprovning

Ikväll ska jag bli kulturell med mina lagkamrater i volleybollen och gå på vinprovning. Kommer bli hemskt sen för jag måste va barnvakt ett litet tag till och kommer nog inte fatta ngt av jordiga toner eller smak av morgondagg.

Blir iaf en tidig kväll för jag ska passa lottie hela helgen sen, yeiy!!! Hoppas ni får en bra kväll!

PoK

Det stora testet

Hur kommer jag klara den ultimata snack kvällen, torsdag kväll då jag bara sitter framför datorn och tv:n - allmänt upplagt för onyttigheter. Men jag ska klara det!
Annars så diggar jag mina nya leggins, funderar på att investera i flera = elastisk midja = mer choklad = GENIALT!

Vet ni vad jag saknat här i England? Melodifestivalen, jag tror inte ens att dom tv sänder utagningarna här. Det är verkligensorgligt!


Eller så är det vi Svenskar som är sorgliga....


 


Aprilskämt?

Det här måste ju vara ett aprilskämt? Eller missade jag nått på sexualkunskapen...


Man dödar inte volleybollar

Har precis kommit hem från veckans volleybollträning, det gick sådär... Flumma mest hela tiden och kände mig så oseriös som det bara går att bli.

Tills det var dags att träna smashar....

Uj vad kul det är!!!! Älskar att bara slå och speciellt om det går bra! Idag så smashade jag exceptionellt bra, rakt ner i golvet och allt bara flöt på! Anthony (tränarn) började komma upp i varv för att det gick så bra för mig och helt plötsligt precis när jag tagit en perfekt ansats skulle hoppa och slå så utbrister han - "Come on, kill it!" Jag bara gapskrattar slår en usel boll och ropar till Anthony att man kan inte säga så i volleyboll!

Efter det var det flum Hanna igen, han hade förstört mitt flow och jag tror han var besviken att jag inte dödade bollen, tror han hellre hade tränat macho män än fnittriga damer.

Gonatt

Imorse började mitt nya liv

Jag skulle sätta på min mina pepe jeans som jag inte haft på ett tag, drog upp dom och knäppte... Kunde inte andas.

Dom satt så jäkla tajt, även i låren, JAG BLIR ALDRIG TJOCK OM LÅREN!

Ville bara gråta...

så nu jäklar! Pepe jeansen ska passa! Bort med alla onyttigheter, idag har jag käkat äpplen istället för kakor.

Jag är ledsen för att göra folk besvikna men white trash dieten är off!

Jag kommer tillbaka!!!

Gjorde precis ett test på facebook - vem i mumindalen är du, kan ni gissa mitt resultat!?

Stinky!


Efter att ha försvarat stinky på facebook efter X antal påhopp så kommer jag ihåg... Jag var livrädd för stinky när jag var liten och helt säker på att han bodde under min säng. Jag terroriserade mamma och pappa för att jag var så rädd ett tag, sängar skulle kollas och jag skulle tröstas. Vem är inte rädd för den hårbollen?

Mumindalen hade många djupa och läskiga karaktärer, kommer ni ihåg morran?
Jag kommer ihåg en vinterdag när kristin var hemma hos mig och vi åkte pulka i kohagen. Skogen var precis brevid lite sådär mörk och läskig. Vi pratade om ett muminavsnitt där morran hade härjat och i slutet sa hon på sin djupa finlandssvenska röst:

"Jaaaaag kommer tillbaaaaka"

Kristin och jag härma morran med den rösten tills vi var säkra att vi hörde morran i skogen blev livrädda, släppte pulkorna och sprang för våra liv till säkerhet.

Vem är inte rädd för ett sånt här monster?




Hur kunde någon komma på dom här karaktärerna? Det ät så genialt att jag nästan kommer kolla under sängen ikväll. Såpass djupt sitter min nyväckta rädsla.

RSS 2.0