Oj oj Sverigedemokraterna, där tänkte ni inte

Följande text är tagen från EP kandidaten Marie Wickbergs blogg efter att hon varit på skoldebatt i Arvika där bl.a en Sverigedemokrat deltog

Degens behållning var ändå den tjej i publiken som frågade Sverigedemokrater hur de ser på svenskars rätt att röra sig fritt och att flytta dit jobben finns. SD hade inga problem med svenskars fria rörlighet, men fick det svettigt när den vassa tjejen i publiken ställde motfrågan varför man då nekar andra samma rätt.

Dagens ros till den tjejen

Kommentarer
Postat av: Behm

Well done :D

2009-06-02 @ 23:32:25
URL: http://copperglow.blogg.se/
Postat av: M

Synd att du inte var med på den debatten så hade du kanske vetat att hon inte riktigt återgett det hela sanningsenligt. Synd att hon inte tar upp hur hon tappade fattningen gentemot en debattör från (s) och började veva med armarna när orden och argumenten försvann från henne. Tänk på att bara för att någon skriver en sak kan det aldrig räknas som sanning om man själv inte varit på plats och tagit del av det som beskrivs.

2009-06-04 @ 10:09:25
Postat av: Hanna

Nej precis, man kan aldrig veta vad som är sanning om man inte varit på plats. Men jag väljer att tro på Marie eftersom jag vet att jag kan ha förtroende för henne. Det kan vara sant att hon började veva med armarna i brist på argument men det har ingenting med det jag skrivit att göra.

Av rent intresse som svensk som har jobbat mycket utomlands vad svarade du (om det nu var du i debatten) på tjejens fråga?

2009-06-05 @ 01:02:58
URL: http://hannawickberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0