Paaaaarty:D

Igår så var det fullt ös medvetslös!=)

Jag, Sofie, Caroline, Daisy, Perrine, julia, Mathilda och Liam gjorde Bristol osäkert:D Och fy f*n va kul vi hade! Daisy, Perrine och Julia var helt galna! Vi började kvällen på the slug and letushe för att gå vidare till Mr wolf där dom andra tjejerna inte fick komma in för dom var lite för mycket på lyret så istället drog vi mot the academy (som inte var öppen en lördagskväll??!!). Då gick vi in på en av Bristol älsta pubar där dom spela rock, va faktiskt riktigt bra. Jag och Sofie kände stämningen och köpte en varsin pint med öl - måste ju hedra den engelska pub kulturen.





Sist av allt drog vi till Lizzard lounge där vi hade riktigt kul:D

När vi började dra oss ner mot bussen kvart över tre så var vi ju tvugna att köpa en hamburgare med pommes frites, stod där och pratade svenska när en kille sa "hej, hur mår ni?".... Ghaa! Det är lite läskigt för man är van att kunna säga vad som helst på svenska men det visade sig att han inte pratade alls mkt men hade bott i Örebro i två och ett halvt år så vi satt och pratade med honom medans vi åt. Gissa vad han saknade från Sverige? Kebabpizza!:D

Klockan halv fem kom vi hem till kingswood och allt var tyst men fåglarna kvittrade som bara den - det var skithäftigt!




Idag så har det varit strålande solksken och T-shirt väder!!=)
Så för att kurera alla åkommor vi hade från gårdagen åkte vi ner till city center och satt på fontänen vid universitetet och åt syltmunkar samtidigt som vi solade.

Självklart var vi tvugna att shoppa lite efter det, jag köpte en jätte bra sport bh på rea, en cardigan från hm på rea och en tunika från top shop:)

Caroline kom med dagens kommentar när vi åkte ner mot centrum genom kingswood "Det påminner om slovakien" klockrent för kingswood;)


Och slutligen.....


Do something funny for money!













Kommentarer
Postat av: Behm

Haha slutsats: En sjukt nice helg! Du får skicka mig bilderna :D

2009-03-15 @ 23:05:21
URL: http://copperglow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0