White thrash dieten

Så kan man kalla Au pair dieten som ofta består av rice krispies/marshmallows kakor bl.a eller muffins med en jädra massa glasyr.

Så varför är detta White trash dieten? Jo för det resulterar i att mjukisbyxorna åker fram även dagtid och man går och ser ut som en white trash mamma som inte bryr sig hur hon ser ut.

Dagen började med jeans och skjorta men likt tusan sitter jag här i gråa mjukisbyxor och hoodie tröja. Det skulle verkligen va bra för mig om jag kom in på juridik linjen, få lite mer klass...

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kikade in, lämnar ett avrtyck och önskar dig en fortsatt trevlig dag!På min blogg kan du följa mig i livet efter våldtäkten. Du kan också få veta hur du på ett smidigt, enkelt sätt tjänar pengar på din blogg. Har du råd att gå miste om det?Via bloglovin går det också, om intresset finns, att prenumerera.

Välkommen!http://www.metrobloggen.se/offer

2009-03-31 @ 16:23:43
URL: http://www.metrobloggen.se/offer
Postat av: sofiee

Visst är det härligt med whitetrash diet ibland. själv har det gått för långt och jag kan knappt ha mina normala byxor så jag har sagt att dieten bara får förekomma på helgeR! så helgerna blir det till att käka som FAN! hahah försöker dämpa suget med frukt istället!!! Helt plötsligt känner jag mig sådär mogen som äter frukt och sallader! jag älskar att bli vuxen! hahah

2009-03-31 @ 17:37:54
URL: http://plingo.blogg.se/
Postat av: Behm

Haha ja inte riktigt så här men det blir ridbyxor hela dagen istället :P å dieten e densamma :P

2009-03-31 @ 19:03:30
URL: http://copperglow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0