Halloj!

Här var det livat!
Jag lever och mår bra, eller ja... Något trött men annars är livet på topp!
Träningsvärk i rumpan lider jag dessutom av... Red (eller snarare skumpade på) en stackars islandshäst igår, 4 km räckte för att jag skulle få svårt att gå i trappor idag! Det var riktigt spännande, först var hon riiiktigt lat, liksom vände huvudet bakåt och sa "heeey, borde vi inte skita i det här och bara chilla?" Men nej, jag hade bestämt mig för min första ridtur på jag vet inte hur länge! Så jag satte av henne i tölt och det var som om någon slags fartdjävul (dock väldigt snäll) vaknade till liv inom henne så helt plötsligt var det inte bara att sitta på och lulla med. Fick min första flygande pass upplevelse (farten var helt självvald av hästen) sen island och på hevägen dessutom! Men jag fick stopp på blixten som tyckte att jag var en riktig loser som inte hängde med. Ungefär 500 meter innan vi kommit fram till stallet fick jag som ett minne från island hur man skulle hantera dom där fartdårarna till hästar och vips så var vi riktigt bra kompisar! Kom till stallet med ett stort leende och hade hittat en kompis för sommaren!
Har också fått ett fantastiskt sommarjobb, får nypa mig i armen ibland för att vara på den säkra sidan att jag inte ligger och snarkar gott i min säng utan faktiskt sitter på moelvens kontor i skåre.
Har ett gäng fantastiskt trevliga arbetskamrater som gärna svarar på mina dumma frågor och som skrattar med mig och inte åt mig när jag har haft mitt första stapplande samtal med en lastbilschaufför som kör virke och inte är av den mest pratglada typen!
Dom passar mig riktigt bra då dom gillar att bjuda på sig själv!
Imorgon lämnar jag kontorsvärlden för en dag, jag ska kuska runt i dom värmländska skogarna och göra miljöhänsyn uppföljning på områden där dom varit och kört med maskin.
Ha det gott mina kära läsare! Jag ska försöka bli bättre på det här (hoppas ni också bloggar nu!) med bloggandet i sommar när vi är så långt från varandra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0